.

FİNANS KARİYER Türkiyede ulusal ve uluslararası alanda geçerliliği olan, iş bulduran sertifikalar ile ilgili bilgilerin bir arada olduğu tek kişisel blogtur. neden ileri düzey lisans?___SORULARI TARTIŞIYORUZ___CMA Sertifikası___SPK genel bilgi

13 Eylül 2010 Pazartesi

2010 2. DÖNEM SPK SINAV BAŞVURULARI

Sermaye Piyasası Faaliyetleri Lisanslama Sınavları, 6-7 Kasım 2010 tarihlerinde yapılacaktır. Sınavlara başvurular 20 Eylül-1 Ekim 2010 tarihleri arasında http://basvurular.meb.gov.tr/t
spakb internet adresinden yapılabilecektir. Sınav başvurularına ilişkin ayrıntılı bilgileri içeren Sınav Kılavuzu 20 Eylül 2010 tarihinden itibaren yayımlanmaya başlanacaktır.

4 yorum:

efe dedi ki...

Merhaba,
Yeni dönem kılavuzunda anlamadığım husus, bağımsız denetim lisansını alabilmek için bir önşartın olup olmadığı.. smmm olmak gibi bir gereğe rastlamadım yanılıyor muyum.. bilgisi olan açıklayabilir mi tşk..

özkan dedi ki...

sınava girmek veya lisansı almak için smmm olmaya gerek yok, denetçi olmak için smmm olmak zorunlu sadece

syzer dedi ki...

sınav kaydında istanbul avrupa yakası yazıyordu.sınav sadece marmara üniversitesinde yapılmıyor mu?

Nurdan dedi ki...

Merhaba Özkan Bey,

Beş yıllık bankacılık deneyimim var. 2 yılı şubecilik, 3 yılı genel müdürlük operasyon departmanı olmak üzere.Spk temel düzey lisansım mevcut. Kredi derecelendirme ve kurumsal yönetim derecelendirme sertifikasını almam banka bünyesinde kariyerimde ilerlememe ne düzeyde yardım eder?

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Nurdan