.

FİNANS KARİYER Türkiyede ulusal ve uluslararası alanda geçerliliği olan, iş bulduran sertifikalar ile ilgili bilgilerin bir arada olduğu tek kişisel blogtur. neden ileri düzey lisans?___SORULARI TARTIŞIYORUZ___CMA Sertifikası___SPK genel bilgi

22 Nisan 2010 Perşembe

CIA SERTİFİKASI ve İÇ DENETÇİLİK FIRSATLARI

CIA Sertifikası Nedir? Ne işe Yarar? Bize hangi fırsat kapılarını açacak?
.
.
.
Malum, İç Denetim'den konuşuyorduk.
Dünyada ve Türkiyede iç denetim mesleği her geçen gün daha önemli hale geliyor.
TTK'da anlatılan denetim kurulu ile iç denetçilik farklı şeyler. Burada yönetim kurulunu gözlemleyip toplantıda Genel kurula rapor veren ve göstermelik olan denetim kurulundan bahsetmeyeceğiz, bu göstermelik kurulun yerini yeni TTK ile bağımsız denetçiler alacak zaten, öncelikle o yazımızı okuyunuz.
İç denetçilik ise meslek olarak yapılan her işin şirketin yararına olmasını, zararına olan işlemlerin de tespit edilip engellenmesini sağlayan ve yönetim kuruluna hizmet veren uzman iç denetçileri kasteder. İç denetim ülkemizde kurumsal şirketlerde olmazsa olmaz kadrolardan biridir, tek kişi olabileceği gibi bir ekip dahi olabilir. Buralara genelde SMMM belgesi olanlar tercih edilir, çünkü şirketin en önemli departmanı mali işlerdir ve burayı denetleyecek olanların iyi muhasebe bilmesi beklenir. Ülkemizde iç denetim mesleğini yapanların ayrıca bağımsız denetim tecrübesi olması veya kamuda vergi denetmeni kökenli olması da tercih edilebilir nitelikler arasındadır. Göreceğiniz üzere bunlar dolaylı etkilerdir. Oysa doğrudan denetçilik mesleğine haiz olduğunuzu kanıtlayabilecek ve uluslararası geçerliliği olan bir sertifikada vardır ki adı CIA'dir. Amerikan filmlerinde cok duyduğumuz si ay ey ile karıştırmayalım tabi, açılımı Certified Internal Auditor yani sertifikalı iç denetçi.
Zorunlu olmamakla beraber son zamanlarda kurumsal şirketlerin iç denetçi ilanlarında CIA istendiğini görebilirsiniz. Mesela şu ilan, veya şu ya da şu ilan.. (artık okuyuculara iş de buluyoruz :)
Şimdilik bu kadar,
sonraki yazımızda CIA sertifikasını kimlerin nasıl alabileceğini anlatacağız,
bir ön bilgi, iyi haber, CIA sınavları Türkçe de yapılmaya başlandı.
Belki aşağıdakiler de ilginizi çeker:
.
.
.
.

117 yorum:

aylak adam dedi ki...

iç denetim netameli bir alan ancak özellikle bankalar gibi nispeten kurumsal firmalarda daha kolaydır işleri; yapı oturmuştur iç denetimin sözü dinlenir vs.
öte yandan iç denetim düşünüyorsanız SMMM'ye takılmayın, staj dönemine bile saydırabilirsiniz iç denetçiliğinizi. CIA iyi bir sertifika, iyi bir çalışmayla alınabilir, tek sorun türkçe kaynak azlığı. Ancak tek başına yeterli değil hangi alanda denetim tecrübesi yaptığınız önemli, insan ilişkileriniz de iyi olmalı. Risk yönetimi de bağlantılı bir alan bu alana da ileride geçebilirsiniz. İç Denetim nihai kariyer adımınız olmasın, masanın diğer tarafını da düşünün, o nedenle denetim yaparken işi iyi öğrenin, analitik olun yönetici gibi olaylara bakmayı öğrenin.

Özkan D. dedi ki...

ben de tam aksine, iç denetçiliğin iş hayatının ilerki yıllarında yapılmasını daha mantıklı buluyorum. toy bir denetçi oluo uygulamadan da uzak bir iş hayatı geçireceğinize, işin uygulama yani mutfak kısmını bilen biri olarak denetlemek daha kolay ve etkili olacaktır. CIA sertifikası için de bir tecrübe gerekiyor zira.

Kadir dedi ki...

Aylak adam bize seminer versin.
Ciddiyim.

aylak adam dedi ki...

Mutfağı bilmek o kadar da önemi değil inanın. Analitik olup sistemi 2 haftada çözersiniz sorun doğru soruları soracak kontrol-sistem-risk bilgisine sahip olabilmek. İyi firmalarda denetim yapmaya başladığınızda işi öğreniyorsunuz zaten misal garanti çok iyi bir bankacılık eğitimi verir yeni müfettiş yardımcılarına, keza iş bankası...
Tecrübe önemli ancak fazla tecrübe körlük yaratıyor nihayetinde denetim eskisi gibi kağıtlar imzalar üzerinden yapılmıyor, temel bilgi işlem bilgisi hayatı kolaylaştırıyor -basit veri tabanı kullanma mesela excelde filtreleme-. CIA için gereken 2 veya 3 sene olmalı -üşendim siz tide.org.tr'den bakın artık :)
Bu yollardan geçmiş / geçmekte olan birisi olarak şunu söylememe izin verin: ilerisini düşünerek hareket edin, ömrünüzün sonuna kadar denetim yapmayın. Denetim yaparken bir yandan da dikkat edin hangi işi yapabilirsiniz, hangisi sizi mutlu eder vs...
@kadir: teşekkürler :)

Özkan D. dedi ki...

@aylak adam

çok teşekkürler verdiğin bilgiler için, söylediklerine büyük ölçüde katılyorum, özellikle denetçiliğin nihahi olarak yapılmaması gerektiğinde.
ama son cümlen, yani bir yandan da hangi işin bizi mutlu edeceğine bakınmamız, iç denetimden ziyade bağımsız denetimde gerçekleştirilebilecek birşey.
(gerçekleştirilebilecek de ne uzun kelimeymiş )

@kadir, aylak adam iç denetim mesleğine hakim, seminer olamasa da misafir yazarlık yapmaz mı en azından bize :)

aylak adam dedi ki...

iç denetimde de bunu düşünmekte fayda var, bağımsız denetimde bunu düşünemezsin oradaki seçeneklerin daha kısıtlı. Bağımsız denetim yapan finansal kontrol, raporlama veya bütçe yapıyorlar ekseriyetle aldıkları formasyon bu yönde. Sektör bağımsızlar (aslında onu da belirleyen çalıştıkları firmaların yer aldıkları sektörler) iç denetimde ise şirketteki her birimde çalışma şansı mevcut yeter ki kendini gösterebil ve biraz da şansın yaver gitsin.

isterseniz yazıyla katkı yapabilirim neden olmasın:)

Özkan D. dedi ki...

yine de ben katılmıyorum. bir işletmenin değişik bölümlerinde farklı işler görmesi bir denetçiyi başka bir alana kaydıramaz bence, sonucta bir denetçi sonradan pazarlamacı veya insan kaynakları olmak istemeyecektir. Bağımsız denetimde birden fazla sektörü tanıma şansın olur, finansal kuruluşlar, inşaat, ihracat vs. burada farklı sektörler tanınabilir.

senin söylediğin de aslına sektörden ziyade pozisyon tercihleri. sen de haklısın.

en kısa sürede yazarlık daveti yollarım.

owner dedi ki...

ne keyifli bir sohbet böyle :)
açıkçası uzun zamandır takip edemiyordum blog'u. Özkan, teşekkür ediyorum bu gibi güncel konular için.
bu arada CMA'i almış bulunuyorum, CMA konusunda yazılarıma kaldığım yerden devam edeceğim.
aylak adam, blog da yazmanı, bilgi ve tecrübelerinle takip edenlere faydalı olmanı isterim.

yusuf

BURCU dedi ki...

Merhaba Özkan bey..
Daha öncede size sorularım olmuştu ve sizde bana birkaç tavsiyede bulunmuştunuz. 1. tavsiyeniz Bağımsız Denetim lisansı idi. Mart SPK Bağımsız Denetim sınavına girdim 2 dersten geçmişim ortalaması 68 , SPK mevzuattan 75 almam gerekiyor diğer sınavda.. 2. si de ingilizce ama ona sene sonunda başlayacağım.
YMM yanında SMMM stajımın 4. ayı bitiyor . CIA ile ilgili yazılarınızı okudum . Ama tam olarak anlayamadım. Bu sertifikayı aldıktan sonra ne yapabilirim yada SMMM staj döneminde alabilirmiyim?(TİDE sitesinede baktım. Orada 2 yıl çalışılmış olması gerekiyor diyor.) Nasıl bir şirkette iş bulabilirim ileride nasıl bir yararı olur? CIa sertifikası olan arkadaşlardan özellikle yardım rica ediyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekkürler Burcu

Özkan D. dedi ki...

CIA sertifikası yazıda da belirttiğimiz gibi, iç denetçilik sertifikasıdır. açık ve net. iç denetçilik.
mesleki tecrübenin 2 yıl olması gerekir, YMM bürosunda çalışmanı bu iki yıldan saydırabilirsin.
yani önce iki yıl tecrübe şartını sağla.
umarım aydınlatıcı olmustur.
YMM yanında denetimi öğrenirsin, iç denetçilik özellikle bayanlar için (sabit bir bina) ideal oluyor. CIA henüz çok büyük firmalarda, o da "tercihen" istenen bir sertifikadır.

Aydede dedi ki...

Merhaba,

Burcu'nun sorusuna istinaden: CIA ne ise yarar? CIA sertifikaliyim. Yaklasik 10 yildir Avrupa'da ve Turkiye'de ic denetci olarak calistim. Su anda da bu isin danismanligini yapiyorum. CIA sertifikasi simdilik daha cok uluslararasi sirketlerin aradigi bir belge. Bu firmalar ic denetcilerini CIA sertifikali insanlar arasindan seciyorlar. Turkiye'de Turk Ticaret Kanunu'nun taslaginda ic denetim ve ic kontrol sistemlerinin zorunlu hale getirilmesini ongoren bir madde var. Eger bu tasari yasalasirsa CIA sertifikasi ve ic denetim uzmanlari cok degerli hale gelecek. Bu tasari yasalasmasa bile kurumsallasmak isteyen firmalarin ic kontrol ve ic denetim sistemleri kurmak istediginden yola cikarak bu konuda uzmanligini almis profesyonellerle calismak isteyecekler. Ic Denetime nihai bir kariyer hedefi veya gecici bir meslek olarak mi bakmak gerek sorusuna gelince. KAnimca bu kisiye ozel. Bu meslegi yillardir surdurup kendini gelistirip guzel paralar kazanan insanlar da gordum, bu meslekten cok guzel baska alanlara atlayip cok basarili olan insanlar da. Secim kisisel.

Selamlar.

Özkan D. dedi ki...

teşekkürler, bilgi ve tecrübelerinizi sık sık paylaşmanızı dileriz.

özkan

OnuR dedi ki...

aydede,

e-mail adresini paylaşırsan özelden sana bir kaç şey sormak istiyorum?

Aydede dedi ki...

Merhaba aydede'nin e-mail adresi nil.akan@gmail.com.

Aydede dedi ki...

CIA ile baglantili CPE kredileriyle ilgili olarak da birkac sey eklemek istedim. CIA sertifikasini aldiktan sonra her yil mesleki gelisim konusunda bir takim aktiviteler yapmaniz sart kosuluyor. Aksi takdirde sertifikanizi kaybediyorsunuz. Ancak bu CPE kredilerini toplamak sanildigi kadar zor degil. Sertifikayi aldiktan sonra denetim meslegini icra etmeye devam ettiginiz surece krediler kolay bir sekilde toplanabilir. Denetci olarak calisiyor olmaniz kredi olarak sayilmiyor ancak katildiginiz mesleki semimerler/egitimler, sizin verdiginiz seminerler, yazdiginiz makaleler veya Turkiye Ic Denetim Enstitusu'nun organize ettigi bir takim aktivitelere katilmak size kredi kazandiriyor. Bunun icin detaylari www.tide.org.tr adresinde bulabilirsiniz. Onemli olan sinavi gecmek, daha sonra krediler bir sekilde toplaniyor.

Iyi geceler.

fuat dedi ki...

Merhabalar öncelikle aydılatıcı bilgilerinizden ötürü şimdiden teşekkürederim.
1.Sorum ben astsubayım içdenetçilikle uğraşabilirmiyim
2.sorum 4 yıllık işletme bölümünü bu sene bitirdim; fakat 2yıllık bir stajım yok bu badireyi nasıl atlatacağım
3.sorum 1.sorunun yanıtının pozitif olduğunu düşünerek izleyeceğim yollar nelerdir adım adım açıklarsanız çok müteşekkir olurum.

Sfy dedi ki...

Elimde CIA ve CGAP icin yeterli miktarda kaynak var. İlgilenen olursa: safiyeyilmaz11@yahoo.com

Adsız dedi ki...

http://ciahazirlikkitabi.blogspot.com/

arkadaşlar hazırlık için notlar yakında burada olacak litfen linkleri paylaşalım ve reklamlara tıklayalım, zira bildiğiniz gibi çok masraflı bir iş yayıncılık

pelindengelenler dedi ki...

Merhabalar sızleren nacızane bir kucuk sorum olacak sımdı ben bu yıl kamu yonetımı mezunu olacagım iç denetçilik konusunda bıraz arastırma yaptım iş sartlarının kendı yapıma gore oldugunu dusunuyorum fakat tam anlamıyla nerden nasıl baslanacagını bılmıyorum adım adım bunu acklarmısınız.

Unknown dedi ki...

Merhaba Am Bayan, Debra Morgan Am bir Meşru ve güvenilir bir kredi borç veren kredi vermek
% 2 faiz oranıyla açık ve anlaşılır şartlar ve koşullar üzerinde. itibaren
12.000 $ için $ 7.000.000 ABD Doları, Avro ve Pound Sadece. Ben, İş Kredileri vermek
Kişisel Krediler, Öğrenci Kredileri, Taşıt Kredileri Ve Kredi Bono Kapalı Pay. Eğer
doğrudan benimle temas için yapmanız gereken ne kredi ihtiyacınız
En: mildredhopeloanfirm@gmail.com
Çok Yaşa.
Saygılarımızla,
Bayan Debra Morgan
E-posta: mildredhopeloanfirm@gmail.com


Not: MILDREDHOPELOANFIRM@GMAIL.COM: Tüm cevap göndermek gerekir

Unknown dedi ki...

Do not use all of these Private Money Lender here, there are not legitimate and if they have a free email account tag i.e. yahoo, gmail, hotmail, live etc then they are not legitimate. If they have telephone number with international dialing codes from Nigeria, India, UK, Singapore and France then you have to beware. A legitimate company would have a genuine website, personalized email address/account and based in the country they claim they are. I would recommend anyone looking a a serious/honest loan lender to visit: DAVID HERLEY FINANCE HOME BASED IN THE USA and their reputation speaks louder than others in the industry when it come to obtaining all kinds of loan, mortgage, debt consolidation and Real Estate Loans. Their full website information and contact details are tel no: +1 (321)-323-1809, Website: www.dherleyfinancehome.net or Email: loans@dherleyfinancehome.net located in Orlando, Florida. USA. Skype: dherleyfinance

Adsız dedi ki...

Eğer herhangi bir mali zorluklar var mı? Eğer bir iş başlatmak için veya faturalarınızı ödemek için Kredi gerekiyor mu? Biz yardıma ihtiyacı insanlara Kredi veriyoruz. E-posta Via şimdi uygula: elenanino07@gmail.com

Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz
Bayan Elena

Unknown dedi ki...

Eğer acil bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer borcu vardır? Eğer artık endişe, size banka tarafından reddedildi, işinizi finanse etmek için? acil kredi ihtiyacım var. Hizmetlerimiz Hızlı olan Kolay ve Güvenli krediler şimdi ne koşullarda. 2000 euro kadar borç - euro 1.000.000 Bugün! Bu e-posta adresinden kredi bilgileri ile bize ulaşın: noramildred.loan@hotmail.com

Not: Eğer 24 saat içinde bir ön cevap ve fon bekliyoruz

Saygılar.
Bayan Nora

Adsız dedi ki...

Eğer faturaları, iş genişlemesi, tüzel veya kişisel kredi ödemek için acil kredi ihtiyacı var mı? E-posta yoluyla adresinden hızlı, verimli ve güvenilir kredi için bugün bugün bize: elenanino07@gmail.com

Saygılarımızla
Bayan Elena

Adsız dedi ki...

Eğer iş kurmak için bir acil kredi ihtiyacınız, ya da size borcunu ödemek için bir kredi mi istiyorsunuz, Refinance için bir kredi gerekiyor mu? Eğer bir araba ya da bir ev satın almak için kredi gerekiyor mu? evet artık endişe ederse, Kredi kontrolü olmadan uygun bir faiz oranıyla kredi her türlü teklif !!! E-posta yoluyla bugün bize ulaşın.

E-posta: elenanino03@gmail.com

Teşekkür ederim.
Bayan Elena

Adsız dedi ki...


Ben size tavsiye istiyorum Sayın Ethan çabası konut kredisi firması Şirketin CEO'su lucas, ben hangi benim faturaları ödemek için acil kredi ihtiyacı vardı ve ben konut kredisi firması Şirket'e onunla temasa arkadaşım tarafından söylendi ve ben yaptım ve şimdi beni ve ailemi mutlu yüzden, bugün onlara başvurun size kredi her türlü ihtiyacı varsa e-posta yoluyla kendisini üzerinde iletişim için bir kredi ihtiyacı olan herkese açık olmasını istiyorum, mortgageloanfirm1999@gmail.com

ZENITH BANK dedi ki...

Eğer bir iş kredisi arıyorsunuz, sizin Bono ödemek için bir Acil Kredi gereken her teminatsız kredi ihtiyacı Yapıyoruz, sahte kredi Şirket tarafından kredi çöp gittiniz mi? bireysel kredi, ev kredisi, araba kredisi, öğrenci kredi, borç konsolidasyonu kredi, girişim sermayesi, vs ... Biz% 2 faiz oranı düşük ve uygun faiz oranı işletmeler ve bireyler için kredi finansal opporunity açtı. Eğer acil kredi almak ilgilenen varsa? E-posta yoluyla bugün bize ulaşın lütfen: (ZENITHBANKOFNIGERIA321@GMAIL.COM) ve bugün kredi almak.

Credit Financier Home dedi ki...

*% 3 faizli kredi oranı sunar
* Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
* Para garantisi

İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

İletişim Adresi:
Doğrudan posta
creditfinancierhome@gmail.com

Adsız dedi ki...

Günaydın sabah tanıklığım
  Benim adım Natasha Clifford. Florida'da yaşıyorum ve bugün mutlu bir kadın mıyım? kendime kötü durumumdan ailemi kurtaran her borç veren kişiye, kendisine borç arayan herkese danışacağım, bana ve ailenize mutluluk verdi; 100.000 dolarlık kredi Ben hayatımla aynıydı, çünkü ben 3 çocuğu olan tek bir ebeveyim. Tanrı korku adamı borç veren biriyle tanıştım, ona bir Tanrı olmasına yardım etmek için 100.000 dolar borç verdim. krediye ihtiyaç duyarsanız ve geri ödeyeceğiniz kredileri kendisine başvurduğunuz Martha Hunga olduğunu söylemek için ona başvurun. Bay Muhammed Momohsani'ye e-posta ile; (sicogifinancialsector1234@gmail.com) Tanrı, Bay Muhammed Momohsani bağını hayatıma ve aileme mutluluk getirmek için kutsasın.

Adsız dedi ki...

ABD, Iowa Şehrinde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim ve hastane idaresi tarafından internete nasıl işler yaptığımızı ve insan organlarının alımı ve satımı için bir yıl daha başladım. böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postayla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımıza iyi miktarda para telafi ediyoruz ve biz organlarda Cerrahi uzmanıyız ve bir bağışçı olarak risk yok. o.
Ve bu bizim e-postamız:
iowalutheranhospital@gmail.com
Ayrıca, whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bize ulaşabilirsiniz.

Eric financee dedi ki...

İyi günler,
Acilen bir kredi mi arıyorsunuz? Faturalarınızı ve Satın Alma Mülkünüzü (Yatırım kredileri) / Konut kredisi ödemenizi ister misiniz? 24 saat kredi onayını alabilirim. Esnek geri ödeme şartları ve zamanında kapanış programı ile her türlü finansal hizmeti sunan birinci sınıf bir Yatırım şirketiyiz. Ayrıntılı bilgi için bize e-posta ile ulaşın. E-posta-ericfinancee@outlook.com Teşekkür ederim.

Cynthia ruano dedi ki...

İyi günler evrene ...
bana borçlu olduğum şirket hakkında tanıklık yapmak için buradayım
Flora kredi kuruluşları, maddi yardım gibi yardıma ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmak için oluşturulmuş yasal bir kuruluştur. O, ABD merkezli bir finansal şirkettir.
Dolayısıyla, maddi olarak zorluk çekiyorsanız ve işinize başlamak için paraya ihtiyacınız varsa veya borçlarınızı ödemek veya faturalarınızı ödemek için bir ipotek istiyorsanız,
  iyi bir işletmeye başlayın ya da borç aldın Yerel bankalar üzerinde zorluklar yaşıyorsanız, bugün Flora ile e-posta yoluyla iletişime geçin: (Floralenders001@gmail.com) (Floralenders001@gmail.com)

Cynthia ruano dedi ki...

İyi günler evrene ...
bana borçlu olduğum şirket hakkında tanıklık yapmak için buradayım
Flora kredi kuruluşları, maddi yardım gibi yardıma ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmak için oluşturulmuş yasal bir kuruluştur. O, ABD merkezli bir finansal şirkettir.
Dolayısıyla, maddi olarak zorluk çekiyorsanız ve işinize başlamak için paraya ihtiyacınız varsa veya borçlarınızı ödemek veya faturalarınızı ödemek için bir ipotek istiyorsanız,
  iyi bir işletmeye başlayın ya da borç aldın Yerel bankalar üzerinde zorluklar yaşıyorsanız, bugün Flora ile e-posta yoluyla iletişime geçin: (Floralenders001@gmail.com) (Floralenders001@gmail.com)

Adsız dedi ki...

PATRICIA KINGSMAN HOŞGELDİNİZ patriciakingsman.loans2016@gmail.com amacımız Mükemmel Profesyonel Hizmet sunmaktır.

Bir iş adamı mı yoksa kadın mı? Herhangi bir finansal karışıklık içinde misiniz yoksa kendi işinizi kurmak için paraya ihtiyacınız var mı? Güzel bir Küçük Ölçekli ve orta ölçekli bir işletme kurmak için bir krediye ihtiyacınız var mı? Düşük bir kredi puanınız var mı ve yerel bankalardan ve diğer finans kurumlarından sermaye kredisi almakta zorlanıyor musunuz?

Kredilerimiz maksimum güvenlik için sigortalıdır, önceliğimizdir. Öncelikli hedefimiz, hak ettiğiniz hizmetleri almanıza yardımcı olmaktır. Programımız, ihtiyacınız olanı almanın en hızlı yoludur. Aylık harcamalarınızdaki baskıyı azaltmak için ödemelerinizi azaltın. Herhangi bir amaç için kullanabileceğiniz esneklik kazanın - tatillerden eğitime, benzersiz alışverişlere kadar

Geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz: Bireysel Krediler, Borç Konsolidasyon Kredileri, İşletme Kredileri, Eğitim Kredileri, İpotek Kredisi, Teminatsız Krediler, Mortgage Kredileri, Krediler Ödeneği, Öğrenci Kredileri, Ticari Krediler, Araba Kredileri, Yatırım Kredileri, Bireyler, şirketler ve şirket organları için her bir vade başına% 2 düşük faiz oranı ile Kalkınma Kredileri, Satınalma Kredileri, İnşaat Kredileri. Genel Kredi düzenimizle aileniz için en iyisini alın ve hayalinizdeki evine sahip olun.

HERHANGİ BİR KREDİ SUNMAKTADIR - UYGUNLUK KREDİLER İÇİN GEÇERLİDİR.

Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Lütfen bize kredi bilgileri ile geri yazınız;

BORROWER BİLGİLERİ

1) Tam İsimler:
2) Ülke:
3) adres:
4) Devlet:
5) Cinsiyet:
6) Medeni Durum:
7) Meslek:
8) Telefon Numarası:
9) Aylık gelir:
10) Kin'in Sonraki:
11) Gerekli Kredi Tutarı:
12) Kredi Süresi:
13) Kredi Amaç:
14) Krediye ihtiyacınız olan belirli tarih:

Eğer bir kredi almak istiyorsanız, lütfen bize kredi şartlarını yazınız.
Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Saygılarımla,
Bayan Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

En kısa zamanda sizden haberdar olmak için sabırsızlanıyoruz

İlgilenen başvuru sahipleri e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmelidir: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Adsız dedi ki...

Benim adım Bayan Patricia Kingsman biz 2018'in yeni bir yasal kredi borçları ve biz 500.000,00 $ ve 5.000.000,00 $ olarak teklif mali yardım ihtiyacı herhangi bir vücut yardımcı olmak ve ayrıca biz de Euro ve Euro pound üzerinden kredi vermek Yardım için bize bir e-posta gönderin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com böylece kredi işleminizin gerçekleşebileceği bir sonraki 8 saat içinde kredinizle birlikte olacağınız hızlı bir transfer ve herhangi bir gecikme olmadan güvenlidir. Yani e-posta: ilgilenirse patriciakingsman.loans2016@gmail.com

E-posta: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Adsız dedi ki...

HERHANGİ BİR KREDİ SUNMAKTADIR - UYGUNLUK KREDİLER İÇİN GEÇERLİDİR.

Bir iş adamı mı yoksa kadın mı? Herhangi bir finansal karışıklık içinde misiniz veya kendi işinizi kurmak için paraya ihtiyacınız var mı? Güzel bir Küçük Ölçekli ve orta ölçekli bir işletme kurmak için bir krediye ihtiyacınız var mı? Düşük bir kredi puanınız var mı ve yerel bankalardan ve diğer finans kurumlarından sermaye kredisi almakta zorlanıyor musunuz? İlgilenen başvuru sahipleri e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmelidir: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Kredilerimiz maksimum güvenlik için sigortalıdır, önceliğimizdir. Öncelikli hedefimiz, hak ettiğiniz hizmetleri almanıza yardımcı olmaktır. Programımız, ihtiyacınız olanı almanın en hızlı yoludur. Aylık sıkıntıyı azaltmak için ödemelerinizi azaltın giderler. Tatillerden, eğitime ve benzersiz satın alımlara kadar her türlü amaç için kullanabileceğiniz esneklik kazanın. İlgilenen başvuru sahipleri e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmelidir: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Geniş bir finansal hizmet yelpazesi sunuyoruz: İş Planlama, Ticari ve Geliştirme Finansmanı, Gayrimenkuller ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, İşletme Kredileri, Özel Krediler, Kişi başına düşen% 2,00 oranındaki düşük faizli Konut Refinansman Kredileri, şirketler ve şirket organları. Genel Kredi düzenimizle aileniz için en iyisini alın ve hayalinizdeki evine sahip olun. İlgilenen başvuru sahipleri e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmelidir: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

HERHANGİ BİR KREDİ SUNMAKTADIR - UYGUNLUK KREDİLER İÇİN GEÇERLİDİR.

Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Lütfen bize kredi bilgileri ile geri yazınız;
- Tam İsim:
- Gerekli kredi miktarı:
- Kredi Süresi:
- Kredinin amacı:
- Şehir ülke:
- Telefon:
- Bizden nasıl haberin oldu:

Eğer bir kredi almak istiyorsanız, lütfen bize kredi şartlarını yazınız. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Saygılarımla,
Bayan Patricia Kingsman

En kısa zamanda sizden haberdar olmak için sabırsızlanıyoruz

İlgilenen başvuru sahipleri e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmelidir: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Adsız dedi ki...

Selamlar..
Güvenli ve teminatsız Krediniz için% 2 Faiz oranıyla lütfen bizimle iletişime geçin.
........................................

Bu yıl sizi etkileyen ekonominin zorluğu, bankanız size chrismas için kredi vermeyi reddediyor mu? Cevabınız evet ise, o zaman bir krediye ihtiyacınız var. Ben bir kredi şirketinin sahibi Bayan Patricia Kingsman,% 2'lik bir faiz oranıyla güvenli ve güvenli krediler sunuyoruz.

* Mali olarak sıkıldınız mı?
* Kredi ve borçlarını ödemek için para mı istiyorsunuz?
* Kendi işinizi kurmak için finansman mı istiyorsunuz?
* Çeşitli amaçlarla özel veya ticari kredilere ihtiyacınız var mı?
* Büyük projeleri yürütmek için kredi mi arıyorsunuz?

Yukarıdaki sorunlardan herhangi birine sahipseniz, size yardımcı olabiliriz, ancak% 2'lik faiz oranıyla krediler verdiğimizi anlamanızı istiyorum.

* 95.000.000 USD, GBP Pound ve Euro'ya kadar bir şeyler ödünç alın.
* Ödemek için 1 ila 20 yıl arasında seçim yapın.
* Aylık ve Yıllık geri ödeme Planı arasında seçim yapın.
* Esnek Kredi Koşulları.
Lütfen bu e-posta adresi aracılığıyla bizimle tekrar kontrol edin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Bu kredi işleminin sonunda kredinizi alacağınıza dair% 100 teminat sözü veriyoruz. Güvenlik kontrolü yok, kredi kontrolü yok

Saygılarımızla
Patricia Kingsman
Patricia Kingsman kredi şirketi

Adsız dedi ki...

Dikkat

Her türlü bankacılık aracı için uluslararası finansmanı yöneten bir finansal danışmanız. Şirketimiz (Patricia Kingsman kredi şirketi) ve Ziraat Bankası, Türkiye İş Bankası, Garanti Bankası gibi diğer TOP PRIME AA BANKALAR ile 10 bin Dolar, Sterlin pound veya Avro'dan 500 Milyon Dolar Pound'a veya Avro'ya erişim sağlamak için erişim / bağlantılarımız var. Banka, Akbank, Türkiye Kredileri için En İyi Bankalar

Kiralanan tesislerimizi ticari programlara, proje finansmanına, Kredi limitlerinin artırılmasına, Kurumsal Kredilere (İş Başlangıç ​​Kredileri veya İş Genişletme Kredileri) ve daha pek çoğuna katılmaya çekinmeyin.

1 milyardan fazla iş kredisine 17.000 Dolar, GBP sterlin veya Avro gibi iş sahiplerine sağladık. İşletmenizi büyütmeniz için size doğru ticari krediyi sağlamak üzere kendi belirlediğimiz risk teknolojimizi kullanıyoruz. Hizmetlerimiz hızlı ve güvenilir, krediler başarılı uygulama 24 saat içinde onaylanır. En az 10,000 Dolar, GBP pound veya Euro'dan maksimum 500 milyon Dolar'a, GBP pound veya Euro'ya kadar krediler sunuyoruz.

Kendinizi ödenmemiş faturalarla biraz sıkıntı içinde buluyorsunuz ve nereye gideceğinizi veya nereye döneceğinizi bilmiyor musunuz? Aylık taksitleri azaltmada size yardımcı olabilecek saygın bir Borç Konsolidasyonu firması bulmaya ne dersiniz? Böylece, uygun fiyatlı geri ödeme seçeneklerinin yanı sıra ayın sonuna gelindiğinde nefes alabileceğiniz odaya ve faturaların ödenmesi gerekecek mi? Patricia Kingsman'ın kredi şirketi cevaptır. Aylık harcamalarınızdaki baskıyı azaltmak için ödemelerinizi azaltın. Email ile bize ulaşın (patriciakingsman.loans2016@gmail.com)

Aracılar / Danışmanlar / Komisyoncular müşterilerini getirebilirler ve% 100 korunurlar. Tam bir güvenle, tüm tarafların yararları için birlikte çalışacağız. Borç sorumlusu olmamanız veya finansal strese maruz kalmamanız için finansal problemlerinizi kendinize saklamayınız, bu nedenle finansal sorunlarınıza çözüm bulmak için bizimle hızlı bir şekilde iletişime geçmelisiniz. Finansal açıdan istikrarlı olduğunuzda bizim için büyük bir mutluluk olacaktır.
Bize e-posta yoluyla: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Saygılarımızla
Bayan Patricia Kingsman
Email: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Slogan: En hızlı ve güvenilir finansal hizmetler sunuyoruz

Adsız dedi ki...

Herkese merhaba

İsmim Muhammed Emir Emre ve ben Türkiye'den geliyorum tüm kredi arayanlara borç veren sadece bir gerçek kredi şirketi olduğunu ve krediyle bana yardım ettiklerini söylemek istediğim firmanın adı Makro kredi şirketi ve borç veren Bu benim kredi ile bana yardımcı oldu onun adı Mrs Patricia Kingsman bu yüzden scammed olmadan bir krediye ihtiyacınız varsa şimdi bu şirkete gitmek ve kredi almak orada krediler güvenli ve hızlı orada mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com yani hepinize En iyi kredi arayanlar bu kredi sunan gerçek şirket.

Email: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Hepinize Saygılarımla

Adsız dedi ki...

Herkese merhaba benim adım Hiranur Azra Miray. Türkiye'den geliyorum şimdi kredimi şimdi Bayan Patricia Kingsman kredi şirketinden aldım, onlar 2018'in yeni okunaklı borç şirketiydi ve uzun süredir onlardan borç aldım bugünkü kredimi aldım ve şimdi bu mesajı gönderiyorum çok mutluyum bu şirket gerçekten çok büyük bir kredi ihtiyacı olan herkes bu şirketle temas kuruyorlar gerçekten orada postalar patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Adsız dedi ki...

Herkese merhaba benim adım Mehmet Ali Deniz ve ben Türkiye'deyim internette ve insanların daha önce dolandırıldığını söylediklerini duydum ve acilen bir kredi istiyorum, bu yüzden 3'lük bir kredi için başvurmaktan korktum 3 insanlar Bayan Patricia Kingsman kredi şirketi hakkında, daha önce bir kredi başvurusunda bulunmadığım bir kredi aldıklarını ve dolandırıcılığımdan korktuğumu ancak insanların söylediklerini ve bu kredi şirketinden başvurduklarına inandığımı ve her şeyin yolunda olduğunu söylediler ve onlar benim paramı transfer etmek için kullanacağım transfer ücretini göndermem gerektiğini söylediler, o kadar korkmuştum ki bu bir dolandırıcılığımdı ve ben de bunun hakkında düşündüm ve onlara geri döndüm. Bunu daha önce hiç yapmadım ama Bayan Patricia Kingsman, onlara yardım edeceklerini onlara güvenmem gerektiğini söyledi ve ben de bugünkü kredimin transferi için göndermem gereken ücreti göndermeye gittim. Arkamda, hesabımda para var. Bugün daha önce hiç dolandırılmamış olmaktan çok mutluyum ve şimdi kredimi aldım, şimdi mutluyum ve ben ve ailem bizi mutlu edecek, böylece kredi ihtiyacı olan herkes bu şirketten dolandırılmadan uygulanmalıdır. gerçek ve harika ve dua ediyorum ki Tanrı, oradaki insanlara yardım etmek için onu kullanmaya devam etmeli. Posta adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Bir kez daha Mehmet Ali Deniz'im

Adsız dedi ki...

İsmim AYŞE AYGÜL SU i Türkiye'den çok iyiyim ki bu şirketten çok iyi borç verdiler ve benden kredi almak için başvuruda bulundum. İnsanların aldatmaca hakkında söylediklerini duydum ama bu şirkete yardım etmeden önce daha önce hiç dolandırılmamıştım Benim kredi ile bu yüzden bir kredi ihtiyacı olan herkes onlardan geçerli olmalıdır orada kredi hızlı ve güvenli orada mail adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Gülüş Gökçek dedi ki...

Herkese merhaba

İsmim Gülüş Gökçek Türkiye'den bir borsa arıyordum ve aldığım her şey scammers ama bu kredi şirketini Patricia Kingsman kredi şirketi olarak buldum ve online olarak insanları iyi tanrılara tanıklık ettim, bu yüzden denemeye karar verdim Bir kez daha mutlu olacağım, bu yüzden 350.000 Euro'luk bir kredi başvurusu yaptım ve borç veren Bayan Patricia Kingsman bana 12 saat içinde kredimin banka hesabımda olacağını garanti etti, bu yüzden bugün çalıştığım için bankamın bana mesaj yazdığını gördüm Hesabımda 350.000,00 Euro'luk bir miktar fon var ve ben Patricia Kingsman'a çok teşekkür ederim çünkü bu yüzden online bir krediye ihtiyacınız varsa, çevrimiçi kredi veren tek gerçek şirket olduğu için, bu şirketten başvuruda bulunduğum gibi dolandırılmasın lütfen. Orada mail adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Adsız dedi ki...

İsmim Nisanur Büsra Eylül i Türkiye'den geliyorum 2018 tarihli yeni bir borç firmasından kredimi aldım ve bugün kredimle ilgili bana yardımcı olan şirketin adı Patricia Kingsman kredi şirketi benim en güzel kredi şirketim. Ben şimdiye kadar bir dün onlardan bir kredi başvurdu ve ben yaptım tek şey ödemek zorunda dediler transfer ücreti ödemek ve hemen benim kredi ile oldu sonraki 12 saat içinde ödeme yapmak ben üzgünüm Bana ne kadar yardım ettiklerini söyleyeyim ama bu kadar büyük bir miktar para bu yüzden herkese gerçek bir kredi gerekiyorsa burası ile irtibata geçmek için doğru kredi şirketi mail adresi olan patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Adsız dedi ki...

İyi günler herkes benim adım Mehmet Aliv Aras Yagiz ve ben İstanbulluyum. Bu şansı kullanmak istiyorum, şu anda bu mesajı internete yazmak için bir borçlu arıyorsanız, bu gerçek bir iş kadınıyım, bir iş kadınıyım ve 2017'de bir şirkette kredi başvurusu yaptım ve Şirketin adı Patricia Kingsman, 2016'dan beri insanlara yardım ediyor ve 2018'de çalışıyoruz ve onlardan borç aldım, eğer birinizin bir krediye ihtiyacı varsa ve onlardan başvuruyorsanız, çünkü onlar gerçek Size bir kredi ile yardıma ihtiyacım var dua insanlar bu yüzden bu uygulamadan internette bu mesaj yazmak için bu şansı kullanıyorum eğer bu şirketten geçerli bir kredi yasal kredi gerekiyorsa başvuruda bulunduğunuzda scammed alışkanlık yanlış şirket. posta adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Herkese iyi günler dilerim ve dua ediyorum, bugün olduğun için mutlu ol

Adsız dedi ki...

Adım Esmanur Aysegül Ilayda ve ben Türkiye'den geliyorum bu sefer internet üzerinden herkese anlatmak istediğim krediyi nasıl aldığımı söyleyerek 3 kez dolandırıldım sonra Patricia Kingsman'ın kredi başvurusu için kullandım 3 kez şahit oldum iyi işleri ve insanlara nasıl yardım ettiğiyle ilgili uygulamaya karar verdim ve bana ne yapmam gerektiğini söylediğimi söyledi korktum ama bu sabah yaptım şimdi bankamdan bir uyarı aldım şimdi orada param var ve ben kontrol ettim tutarı ve bu benim kredim oldu çok mutluyum. Bu yüzden bu zamanı kullanmak ve internetteki herkesin bu şirkete gerçek bir kredi gerektiğine inandığım bu şirkete başvurmak için doğru şirket olduğuna inanıyorum çünkü benim gibi dolandırıcılığım yok çünkü bu şirketten geçerli scammers var. Mutlu olacaksın. posta adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Sümeyye Nisa Nur dedi ki...

İsmim Sümeyye Nisa Nur is Turkey'den bu sefer kredi almak istediğim internete yazdığım 5 milyon liralık fonlarımı aldım. internette söyleyerek ama denemeye karar verdi ve 2 gün önce kredi için başvuruda bulundu ve sadece benim bankadan benim hesabımda 5 milyon sterlin sterlin toplam bir çağrı aldı ve hemen benim banka Patricia bir uyarı aldı Kingsman kredi şirketi beni aradı ve kredimi alıp almadığımı sordum ve onlara evet dedim evet dedim, eğer birisine ihtiyaç duyduğunda daha fazla insan getirmeliysem, eğer bir krediye ihtiyacım varsa, bu yüzden eğer gerçekten bir krediye ihtiyacınız varsa bu şirket başvurmak için Onlar gerçekten harika ve ben şimdi kredi veren gerçek bir kredi şirketi var ve bu şirketin herhangi biri acil bir kredi gerekiyorsa ve bu doğru başvuru için önemli olduğu şirket Patricia Kingsman kredi şirketi olduğuna inanıyorum. Posta adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Sonunda gerçekten mutluyum ve şimdi kendi işimi başlatabilirim. Teşekkürler bir kez daha Patricia harika ve Tanrı sizi ve şirketinizi korusun.

Adsız dedi ki...

Benim adım Nathanael martyna patryx Türkiye'yim ve Ankara'da yaşıyorum. Bu kez internetteki herkese gerçek bir kredi sunan tek şirket olduğunu ve şirketin Patricia Kingsman olduğunu söylemek istiyorum. Son 3 hafta boyunca online olarak bir kredi arıyordum ve tek sahip olduğum şey, paramın beni aldattığını ve Tanrı'nın çok fakir olduğumu bildiğimi ve kendimi öldürmek istediğimi ancak orada çok sayıda insanın tanıklık ettiğini gördüm. İlk önce kredileri verdikleri bu şirkete inanmadım çünkü diğer borç verenlerin diğer tanıklıklarını gördüm ve hepsi dolandırıcılığa dönüştü. Bu şirketten başvurmamı ve doğru olup olmadığımı söyleyeyim dedim ki hemen yapmam gereken her şeyi söylediler ve kabul ettim ve karar verdiler ki 8 saat sonra kredimle birlikte olacağımı söylediler hızlı transfer servisi kullanıyor. İlk önce inanmadım ama 8 saatten önce kredimi istedim bankamdan bir uyarı aldım ve onu tuttuğum zaman benim kredi olduğumu tuttum. Onu gördüğümde çok üzüldüm ve beni doğru şirkete yönlendirmek için Tanrı'ya dua ettim Bugün bana bu yazıyı yazarken bana kim yardımcı oldu? Şimdi bu şirketten kredimi aldım ve bu sefer başkalarına ifade vermek için kullanıyorum krediye ihtiyacınız varsa bir kredi aldatılmasın bu doğru şirket uygula. Orada mail adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com ve sizin için e-posta adresi olmayanlar şirket whatsapp numarası +2348165719944.

Bu şirket bir krediye ihtiyacınız varsa şimdi geçerli ve mükemmeldir ve kredinizi beklemek için bu şirketten memnun kalacaksınız.

Herkese teşekkürler ve Nathanael martyna patryx olarak kalıyorum.

Adsız dedi ki...

İyi günler Benim adım Aleksandra Inkeri Aurora is Istanbul Türkiye Bu şirket Patricia Kingsman insanlar hakkında konuşuyorum gerçektir asla bir kredi istedim ama sadece bu şirketi denemeliyim ve insanların söylediklerini görmek doğru olduğunu söyledim ve Onlardan bir borç dün ve ben sadece bu mesajı okursanız Patricia Kingman'ın kredi şirketinden bugün kredi aldı ve bu şirketten bir kredi başvurusunda bulunmanız gerekiyor çünkü bu şirket size gerçek krediyi sunan tek şirkettir. . Onlardan uyguladığım kredi 75.000 dolar dolardı ve 8 saat içinde kredimi aldım, böylece gerçek bir krediye ihtiyaç duyarsanız arkadaşlarımı dolandırıcılığım yok. Orada krediler ilgileniyorsanız orada mail adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com ve orada whatsapp numarası +2348165719944 olduğunu.

Cari Derya Dija dedi ki...

Herkese merhaba

Ben Cari Derya Dija ve ben Konya Türkiye'deyim. Online bir kredi arıyordum ve çok daha önce hiç kredi başvurusunda bulunmadığım için çok korktum ve çok iyi bir şekilde loo yaptım ve orada gerçek bir şirket aradım. Patricia Kingsman adında bir şirket buldum ve insanların bu şirket hakkında söylediklerini gördüm Ben şirketten bir kredi başvurusu karar verdi ve yaptığım bir işi başlatmak için 150.000 dolarlık bir krediye ihtiyaç duyduğuma karar verdim. Bunu yapmak için gereken her şeyi anlattım ve bana 8 saat içinde gideceğimi söyledi. benim kredi ile ben tamam dedi ve tam olarak 8 saat bekledim bu yazıyı bu şirketten aldım bu yazıyı şimdiye kadar daha önce hiç scammed hiç ve bu şirket harikaydı insanlar hakkında dolandırıcılık hakkında konuşmak duyuyorlar ama ben var Daha önce hiç dolandırılmadı ve bunun için Tanrı'ya şükürler olsun. Bu nedenle herkesin gerçek bir krediye ihtiyacı varsa, bu sizin başvurunuzu yapabilecek doğru şirkettir ve size kredinin size verileceği tam zamanı alacak kredinizi alacağınız zaman size yardımcı olacaktır. Bu mesajı herkesle paylaşmak zorundayım, böylece bu şirkete gerçek bir kredi ile başvurmanız gerekiyorsa, yanlış şirketten kredi başvurusunda bulunmayacaksınız ve mutlu olacaksınız. Posta var

adres patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Adsız dedi ki...

herkese iyi günler

Benim adım Reidar Kåre Knut Türkiye Adana'lıyım. İnternete yazmak için bu zamanı kullanmak istiyorum eğer gerçek bir krediye ihtiyacınız varsa Patricia Kingsman birkaç günlüğünden başvurmak için doğru şirkete para ihtiyacım vardı ve online bir kredi aradım bir şirket gördüm ve başvurdum Bu şirket beni para 2 kez aldattım çok üzücü çünkü neden başka bir şirket aramaya karar verdim ve aynı şirket aynı zamanda başka bir şirketten başvurdum aynı zamanda bana para yatırma dedim ve yaptım ve kredimi hiç almadım Benim için olana benzer bir sebepten dolayı ev almak için acilen paraya ihtiyacım vardı çünkü yakında bir ev alamazsam ev sahibim kendi evimden gelmesi için evden ve ailemden uzaklaşır. Ben tekrar arıyordum bu şirketi gördüm Patricia Kingsman bu şirket hakkında bir çok kişi şahit olduğunu gördüm şirket gerçekten büyük yani ben ilk 2 kez aldatıldım neden uygulamak için korkuyordum ben kendimi denemek için bana denedim ve bu şirketin gerçek olup olmadığını görmek için başvurdum. Başvurduğumda, bana tüm ihtiyaç duyduğumu söyledim, hala korkuyordum ama onlara güvendim ve onlar bana, 8 saat içinde, kredimle istediğim krediyle birlikte olacağımı ve gözümde bir uyarı aldığımı söylediler banka hesabımdan 200.000,00 Euro'luk banka hesabım olduğunu ve bir süre önce çok mutlu olduğumu söylediğim şirket beni aradı ve kredimi alıp almadığımı sordum. Onlara evet dedim ve teşekkür ediyorum. Bu mesaj internette şu anda bu şirket 2 kardeşime de yardımcı oldu, böylece gerçek bir krediye ihtiyacınız varsa Patricia Kingsman, başvuruda bulunacak doğru şirket. Paraya ihtiyacınız varsa, sadece posta veya whatsapp ile iletişime geçebilirsiniz ve mail adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Mesajımı ileten, güvende ve bu şirketten başvuruda bulunan herkese teşekkür ediyorum çünkü onlarla mutlu olacaksınız.

Ömer Asaf Mert Umut dedi ki...

My name is Ömer Asaf Mert Umut. I am from Turkey and the city i live in is Istanbul. I want to write to the internet that if you need a real loan Patricia Kingsman is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Patricia Kingsman and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp there mail address is patriciakingsman.loans2016@gmail.com and there whatsapp number is +2348165719944. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this Am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

Adsız dedi ki...

Ben Alfelt Edrikke Eleonora ismim, ben polis memuruyum ve İzmir'de yaşıyorum. Birkaç gün önce online bir kredi arıyordum ve sadece paramı aldatan insanları buldum. ABD'de bir proje için bu krediye gerçekten ihtiyacım var ve ben bir gün ben bir kez daha aldatıldım görevinden ayrıldıktan sonra bu kez tekrar gerçek bir şirkete bakmaya karar verdim. İnsanların bu şirket hakkında tanıklık ettiklerini ilk önce inandım ama aradığım krediyi uygulamaya karar verdiğim için bu şirketten 7,000,000,00 Euro'luk bir başvuruda bulundum ve bana tüm bu yapılması gerekenleri söyledim onlara güvendim ve ben Yapmamı istedikleri şeyi yaptılar ve bana güvence ile 8 saat içinde olacağımı garanti ettiler. Onlara asla inanmadım ama tam 8 saat sonra kredimi bekledim. Henüz kredimi aldım ve hayır dedim. Onlar benim bankaya gitmemi söylediler ve hesabımı kontrol etsem bankamın bana uyandığına dair bir uyarı gönderemedim ve bankaya gittim ve hesabımı kontrol ettim gözümde kredi gördüm hesabımdaki 7.000.000,00 Euro'luk hesabımdaki paramı 1.000.000,00 Euro ve şimdi 8.000.000,00 Euro paramı kullandım ve kredim 8,000,000,00 Avro'ydu. Çok mutluyum ve bu şirkete çok teşekkür ederim. Türkiye'ye insanlara yazmak için zamanımı kullanmak istiyorum. Eğer gerçek bir krediye ihtiyacınız varsa Patricia Kingsman bu şirketten başvuracağınız doğru şirket bu işi bilen yok, bu yüzden birisine ihtiyacınız varsa, bu şirkete sadece bu şirketle ulaşabilirsiniz posta veya whatsapp yoluyla ama whatsapp kullanmayın ben mail adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Daniel dedi ki...

Benim adım Daniel Mikael Aatu ve ben Türkiye'den küçük bir Diyarbakır şehrinde yaşıyorum. Bankamdan bir kredi alamadığım için online bir kredi aradım ve sadece paramı aldatan insanları buldum. Geçen hafta bir kredi şirketi tarafından dolandırıldım ve Tanrı, hayatımı bitirmeye hazır olduğumu biliyordu ama ben kendime, sana yardım etmeye hazır dürüst bir şirket görüp göremeyeceğimi görmeme izin ver dedim. Bu yüzden bir şirket aradım ve bir şirket aradım ve bu şirketin Patricia Kingsman hakkında çok iyi yorumunu okudum ve uygulayayım dedim ve korktuğum diğer insanlar gibi şanslı olup olmayacağımı söyleyeyim ama kendime bir şans verdim ve başvurdum 80.000,00 liralık bir borç için bu şirkete ihanet ettiğimi söyledim ve bana daha önce ülkemden bu kadar çok insana yardım ettikleri konusunda yardım edeceklerini söylemediler. Bu yüzden bu şirkete bir şans verdim ve bana güvence verdiğim için 8 saat içinde kredime girmeyeceğimi söyledim ama kredimi bekledim. Tam olarak 8 saat sonra, hesabımın 80.000,00 Sterlin ile yatırıldığını belirten bir uyarı aldım. Patricia Kinsgman'a teşekkürler, bu şirket Tanrı'yı ​​yolladı. Ve ben kendime bir söz verdim bu şirkete nasıl yardımcı olduklarına dair bana bu şirketi nasıl tanıyacaklarını bilemiyorum bunu şimdi yapmıyorum bunu internette insanlara anlatıyorum bana nasıl yardımcı olduklarını bana nasıl yardım ettiler gerçekten çok iyi bir krediye ihtiyacınız varsa Patricia Kingsman Size yardımcı olmak için size borç veren istiridye sahte insanlar tarafından aldanmayın. Neredeyse unuttuğum bu şirketi sadece posta veya whatsapp ile iletişim kurabilir ve orada iletişim bilgileri patriciakingsman.loans2016@gmail.com whatsapp +2348165719944 olduğunu. Bu şirket gerçek ve doğrudur bu yüzden bu mesajı okuyan ve ilgilendiğiniz kişiler bu şirketle iletişime geçerek sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabilecek tek şeydir.

Adsız dedi ki...

Patricia Tanrı sizi ve şirketinizi korusun

Benim adım Sofía Ximena Jimena. İstanbul Türkiye'den geliyorum, aldatılmadan gerçek bir krediye ihtiyacı olan kimsenin söyleyeceği çok şey yok Patricia Kingsman'dan başvurmalıyım çünkü bu şirketten bu kadar çok iyi ve güzel yorum aldıktan sonra bu şirketten bir kredi başvurusunda bulundum. Borçlarımı ödemek için bir kredi başvurusunda bulundum ve tüm ihtiyacım olan 50.000,00 Euro'du, çünkü bu paranın bir kısmını da çocuk okul ücretlerini ödemek için kullanacağım. Ben şimdi bu internet üzerinden yazıyorum şimdi sadece bu şirketten benim kredi aldı ve ben çok mutlu oldum asla bir kez daha mutlu olacağına inanıyorum çok mutluyum ve Tanrı'ya şükür Patricia Kingsman Tanrı onu korusun ve firmam yüzüme bir gülümseme koydu. İspanya'dan ve dünyanın herhangi bir ülkesinden yardım almanıza ihtiyaç duyan başka bir kişi burada ve şirket Patricia Kingsman'ın Patricia Kingsman'ın kredi şirketlerinden herhangi biri için başvurması gereken bir sorun olmayacak çünkü kredinizi tam olarak size bildirdiği zaman alacaksınız. Şirketin mail adresi Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Bir kez daha Tanrı sizi Patricia Kingsman'ı korusun ve insanlara yardım etmeye devam etmek için uzun yaşayabilir.

Ismail Abdullah Rüzgar dedi ki...

My name is Ismail Abdullah Rüzgar and i am from Kayseri in Turkey i just received my loan from Patricia Kingsman loan company right now and i have heard about this company and i thought it was a fake company but now i am so happy this company helped me and 100% this company is real so anyone that need a loan this is the right company to apply from now i applied for a loan for my business of $250,000.00 and this company helped me without delay i am so happy i am testifying this company because i saw other people do it and i am happy to be among the people who shares testimony on how this company helped me so everyone if you need a real loan your helper is here. there contact information is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

credithome dedi ki...

Her türlü maddi sıkıntınız var mı? Borçlarınızı ödemek için kredi mi istiyorsunuz? Finansal krizde misin? Her türlü krediyi tedavi etmek için bize güvenin, aşağıya bakın. Biz kayıtlı ve
asgari 6 ay ve azami 30 yıllık bir süre için% 2 oranında bir kredi vermek üzere yetkili şirket.
2000 yılında en az 50 milyona kadar kredi veriyoruz.
farklı hizmetler sunuyoruz
Bireysel Krediler (Güvenli ve teminatsız)
* İşletme Kredileri (Güvenli ve teminatsız)
* Ev geliştirme
* Mucit Kredileri
* Otomatik Krediler
* Evlilik İpoteği
* Kredi sağlık, vb
Yani .. eğer ilgilenirseniz, lütfen bize e-posta ile gönderiniz credithome007@gmail.com
Tanrı ile her şey mümkün

Adsız dedi ki...

Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uyan böbrek donörlerine göre yapılacaktır.
Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Iowa Lutheran Hastanesi.

World Best Loan Offer dedi ki...

Merhaba...

Sevgili Başvurucu, Sayın Ceviz Melodi Dünya En İyi Kredi Teklif Şirketiyiz .. Uluslararası bir kredi firmasıyız. Bu sizin kapınıza adım attığınız bir finansal fırsattır. İş ve şahsi krediler vb. Maddi yardım sağladığımız sürece size vermekteyiz. Hemen başvurun ve kredi alacaksınız.

% 2'lik düşük faiz oranınız için Hemen Başvurun!

* EURO VE DOLLAR'da kredi teklif ediyoruz
* 5000 USD ila 50.000.000,00 USD arasında ödeme yapın
* Ödemek için 1 ila 35 yıl arasında seçim yapın.
* Esnek kredi şartları ve koşulları.
* Bizimle bir mutluluk başvurusu yapmak için bugün bir mutluluk başvurusu ile sizlerin mutluluğunu geri getiriyoruz.

Tüm bu planlar ve daha fazlası, daha fazla bilgi için şimdi e-posta ile bize ulaşın .. favourworldbest990@outlook.com VEYA SMS ŞİMDİ +1518 621 2700

Şimdi bize e-posta: favourworldbest990@outlook.com

Dünyanı bir anlam vermek.

Saygılarımızla.

Dünyanın En İyi Kredi Şirketi Teklifi ..

Martin Laura Finance Firm dedi ki...

Merhaba;

Herhangi bir maddi sıkıntınız var mı? Borçlarınızı temizlemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Maliyenizi artıracak mısınız? Şirketini genişletmek isteyen bir iş insansın. % 2 faiz oranı ile herhangi bir para biriminde 3000 $ ve en fazla 500.000.000 $ en az, hizmetlerimiz son derece verimli, dayanıklı ve hızlıdır. Bizi cömertleştirin ve güvendiğimiz Tanrı'daki güvenilirliğimizden keyif alacaksınız.

Hizmetler şunları içerir:
* Kişisel Krediler
* İşletme Kredileri
* Ev Geliştirme
* Mucit Kredileri
* Otomatik Krediler
vb. ..

Bize ulaşın (martinlaurafinancefirm@gmail.com)

İçtenlikle,
Martin Laura.
İmza.
Whatsapp: +2349077216298

Martin Laura Finance Firm dedi ki...

Merhaba;

Herhangi bir maddi sıkıntınız var mı? Borçlarınızı temizlemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Maliyenizi artıracak mısınız? Şirketini genişletmek isteyen bir iş insansın. % 2 faiz oranı ile herhangi bir para biriminde 3000 $ ve en fazla 500.000.000 $ en az, hizmetlerimiz son derece verimli, dayanıklı ve hızlıdır. Bizi cömertleştirin ve güvendiğimiz Tanrı'daki güvenilirliğimizden keyif alacaksınız.

Hizmetler şunları içerir:
* Kişisel Krediler
* İşletme Kredileri
* Ev Geliştirme
* Mucit Kredileri
* Otomatik Krediler
vb. ..

Bize ulaşın (martinlaurafinancefirm@gmail.com)

İçtenlikle,
Martin Laura.
İmza.
Whatsapp: +2349077216298

Adsız dedi ki...

Acil Ekonomik kredi. daha fazla arama. Mesru borç veren kurum için dogru sirkete basvurmak, finansal sorunu olan ve uygun bir faiz oraniyla çözüme ihtiyaç duyan müsteriler için her zaman büyük bir sorun olmustur. 4 is günü içinde islenir. Diger bankalar ve diger finans kurumlari tarafindan sürekli reddedildiniz mi? Mary Judy Kredi Finans Servisi, (10,000,00 $ To £ 100,000,000 $ ˆ £ Veya It \ 'in Euro ve USD, Pound) den arasinda degisen kredi sunuyoruz. Günlük% 2 faiz orani. Rekabet üstünlügü / Is genislemesi için is gelistirme kredileri. Sertifikali, güvenilir, güvenilir, verimli, hizli ve dinamikiz. Ve Emlak Ve Is Finansmani Her Türlü için bir isbirligi Financier, bugün bize ulasin: mary.judy555@gmail.com veya Whatsapp Telefon Numarasi: +2348132001736 Email: mary.judy555@gmail.com

Adsız dedi ki...

BURADA BENIM KENDIMI SEVIYORUM ÜZERINE TESTIMONY

Merhaba, su anda Istanbul'da yasayan ASUMAN AYDAN'im. Su an dört çocukla dul biriyim ve Mayis 2016'da mali bir durumda kaldim ve faturalarimi yeniden finanse etmem gerekiyordu. Hem özel hem de kurumsal olarak çesitli kredi sirketlerinden borçlanmayi denedim ama asla basariya ulasamadi ve çogu banka kredimi reddetti. Ama Tanri'nin sahip olacagi gibi, bana 850.000 USD'lik bir kredi veren ve bugün bir isletme sahibi oldugum ve su anda çocuklarimin su anda iyi bir sekilde çalistigi özel bir kredi borç verenle tanistim. Teminatsiz bir kredi saglama, kredi kontrolü yok, sadece% 3 faiz orani ve daha iyi geri ödeme planlari ve çizelgesi ile isbirligi yapmayan referans, lütfen Bayan Mary Judy (mary.judy555@gmail.com) ile iletisime geçin. Bunu yaptigimi bilmiyor ama simdi çok mutluyum ve insanlarin kendileri hakkinda daha fazla bilgi sahibi olmaya karar verdim ve ayrica Tanri'nin onu daha fazla kutsamasini istiyorum. Ona e-posta yoluyla ulasabilirsiniz: mary.judy555@gmail.com

Adsız dedi ki...

Hepinize merhaba

Bu, ELVAN EMEL'in su anda Izmir'de yasamakta oldugunun farkindayim, sadece Mary Judy Finans Servisi'nden 25,000,00 $ 'lik kredimi aldigimi bilmenizi istiyorum, diger borç verenler tarafindan hayal kirikligina ugradiktan sonra, simdi yüzüme bir gülümseme koyduk Islerime ve diger kisisel ihtiyaçlara iyi bakabilirim, kredi için onlarla iletisime geçebilirsiniz çünkü bunlar en iyilerdir. Herhangi bir ciddi basvuru sahibi bu e-posta ile onlara su adrestenulasabilir: mary.judy555@gmail.com Krediniz için simdi onlara basvurun o bir yasal borç veren: mary.judy555@gmail.com Onlarin iyi olduklarini, seni aldatmadiklarini ve simdiye kadar çalistigim en iyi sirket olduklarini garanti ediyorum. Onlarin hizmetleri hizli ve okunakli. Sadece git ve kendin uygula ve ne hakkinda konustugumu gör.Mrs.Mary Judy

Adsız dedi ki...

BÜYÜK BIR PARA KAZANIMINDAN KREDI GIDEN KREDI KONUSUNDA KREDI TESTIMONY

Herkese merhaba, Benim ismim MRS CEMILE CEREN, Ankara Ankaraliyim, su anda Ankara'da yasiyordum. Internette bir kredi arayisina girdim, ve Lord beni gerçek bir borç veren kisiye, MARY JUDY LOAN FIRMASI'na götürdü. . {mary.judy555@gmail.com}, kiminle iletisime geçtigimi ve yeni bir isletme kurmak için 45.000 dolarlik bir kredi için istedigimi ve sürprizime göre 2 gün (48 saat) içinde istedigim krediyi aldim. Bir kredi almak için bir sirket ararken, insanlarin paralarinin nasil dolandigini çesitli ifadeler okudum ve korktum. Ben mutluyum ben MARY JUDY FINANSAL HIZMETLERI ile temas halinde oldum. MARY JUDY FINANSAL HIZMETI'yle e-posta yoluyla hizli bir sekilde iletisim kurmak için gerçek bir kredi veren borç veren: {mary.judy555@gmail.com} ve siz de benim gibi mutlu olacaksiniz. Iyi lord onlari korusun ve onlari ne yaptiklarindan dolayi çaba harcamadan ödüllendirin hayat. Gerçekten de en iyi borç verenler onlardir.

Timothy Kober dedi ki...

Merhaba beyefendi / hanimefendi,
Ise baslamak için acil bir krediye ihtiyaciniz var mi, yoksa yeniden finanse edilmek için bir krediye ihtiyaciniz var, Borcunu ödemek için bir krediye ihtiyaciniz var mi? Bir araba ya da ev satin almak için bir krediye mi ihtiyaciniz var? Evet, daha fazla endise etmeyecek olursak, kredi kontrolü olmadan her türlü krediyi uygun bir faiz oraniyla sunuyoruz! E-posta ile bugün bize ulasin.
Email: plutocreditfinancier@gmail.com

Tesekkür ederim.
Pluto Kredi Financier.

Timothy Kober dedi ki...

Merhaba beyefendi / hanimefendi,
Ise baslamak için acil bir krediye ihtiyaciniz var mi, yoksa yeniden finanse edilmek için bir krediye ihtiyaciniz var, Borcunu ödemek için bir krediye ihtiyaciniz var mi? Bir araba ya da ev satin almak için bir krediye mi ihtiyaciniz var? Evet, daha fazla endise etmeyecek olursak, kredi kontrolü olmadan her türlü krediyi uygun bir faiz oraniyla sunuyoruz! E-posta ile bugün bize ulasin.
Email: plutocreditfinancier@gmail.com

Tesekkür ederim.
Pluto Kredi Financier.

Timothy Kober dedi ki...

Merhaba beyefendi / hanimefendi,
Ise baslamak için acil bir krediye ihtiyaciniz var mi, yoksa yeniden finanse edilmek için bir krediye ihtiyaciniz var, Borcunu ödemek için bir krediye ihtiyaciniz var mi? Bir araba ya da ev satin almak için bir krediye mi ihtiyaciniz var? Evet, daha fazla endise etmeyecek olursak, kredi kontrolü olmadan her türlü krediyi uygun bir faiz oraniyla sunuyoruz! E-posta ile bugün bize ulasin.
Email: plutocreditfinancier@gmail.com

Tesekkür ederim.
Pluto Kredi Financier.

Adsız dedi ki...

Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır.
Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Iowa Lutheran Hastanesi.

Timothy Kober dedi ki...

Orijinal ve Hızlı Kredi mi arıyorsunuz? Kredi koşullarımız 6 ay ila 300 ay arasında değişmektedir ve faiz oranımız sadece% 3 faizle başlamaktadır. Güvenlik, mülkün kendisinde ve Borçlular'ın, tecrübeye dayanarak, projeyi zamanında ve bütçeyle tamamlayabilmesidir. Ayrıca, mülkiyeti zaten mülk sahibi olan veya mülklerinde önemli miktarda özsermayeye sahip olan yatırımcılara nakit çıkışı refinans kredileri de sağlıyoruz. mali yardım almak için bugün bize e-posta gönderin: (plutocreditfinancier@gmail.com)

Timothy Kober dedi ki...

Merhaba,
Herkesin proje, iş, konut, konsolidasyon vb. Için daha fazla paraya ihtiyaç duyduğu yılın bu zamanı.
Şu anda% 3'lük düşük bir oranla 24 saat kredi veriyoruz, ilgilenen müşterilerimiz lütfen bize ulaşın

e-posta adresi: plutocreditfinancier@gmail.com
Telefon: +442033221063

Unknown dedi ki...

Merhaba
Bu, genel kamuoyuna, Natwest kredi şirketinin, finansal yardım gibi yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için bir finansal fırsat sunduğunu bildirmektir. Dolayısıyla, maddi zorluklarla karşılaşıyorsanız veya herhangi bir finansal sorunla karşı karşıyaysanız ve kendi işinizi kurmak için paraya ihtiyacınız varsa veya düşük faizle seçtiğiniz uzun ve kısa süreli bir süre için faturalarınızı ödemek zorundasınız. Kişiler ve şirketler için her bir vade için% 2, e-posta yoluyla bugün bize ulaşın. Adres: (natwestloancompany321@gmail.com) İncil (Luka 11:10) diyor ki; bulur; ve kapıyı çalan birine kapı açılacak. Bu fırsatı kaçırmayın çünkü İsa dün, bugün ve sonsuza kadar aynı. Lütfen bu ciddi fikirli ve Allah korkan insanlar için Natwest kredi şirketten samimi selam almak, Bu e-posta yoluyla bugün bize ulaşın: (natwestloancompany321@gmail.com)

Adsız dedi ki...

Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır.
Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Iowa Lutheran Hastanesi.

Oakland Capitals. dedi ki...

Oakland Capitals'a Hoş Geldiniz, Çalışkan insanlara,% 3'lük bir faiz oranıyla bireysel kuruluşlar için ihtiyaç duydukları fonları hızlı bir şekilde almaları için finansal destek sunuyoruz. Esnek kredi limitimiz var, Milyonlarca kişi tarafından güvence altına alın, Dakikalar içinde uygulayın. Bizim Özelliklerimiz; Hızlı Uygulama, Anında Karar, Hızlı Fonlama, Özel Destek.

İletişim Ofisi: oakland.formal@hotmail.com

Adsız dedi ki...

İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz.
Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin.
Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: iowalutheranhospital@gmail.com

Unknown dedi ki...



FİNANSAL İŞLETMELERİMİZİ ÇİFTE ÇALIŞMAK İÇİN BÜYÜK BİR İŞLETMEYE BAŞLADIK DOĞRU KREDİ NAKİT FİNANSMANI YAPMAK, Ben Clarence Benson, Ceyhanlı Hatay Türkiye'den bir çiftçiyim, karmakarışık olan babamdan çok büyük bir tarım arazisi miras aldım. . Tüm makineler, malzemeler ve tesisler genel olarak karışıklık içerisindeydi ve acilen yenilenmesi, değiştirilmesi veya yenilenmesi gerekiyordu. Bankalar beni önümdeki fırsatla bile reddetti. Bir arkadaşım beni DOĞRU KREDİ KREDİ KREDİ, KAYITLI VE YETKİLİ KREDİLİK FİRMASI, tanıtıldı ve tarımsal krediyi% 5'lik tarımsal krediyi çiftliği yeniden canlandırmak için% 5'lik bir faiz oranıyla aldım. Şimdi çiftliğimi geri alıyorum ve iyi bir prodüksiyonla çalışıyorum. Hiç para, kredi, maddi yardım aradınız mı ya da ihtiyaçlarınızı ve taleplerinizi karşılamak için akredite bir borç verene ihtiyaç duydunuz mu? Bir Araba mı yoksa başka bir mülk satın almak mı istiyorsunuz? Veya bankanızı veya diğer bankalarınızı, sizi sayısız kez reddettiniz mi? Planlarınızı çok fazla kağıt işi ile geciktiriyorlar mı? Aylık geliriniz, Kredileriniz, Kredi veya Tahvillerinizdeki yüksek faiz oranı nedeniyle ortadan kalkıyor mu? Kara listeye girdin mi? Ya da tüm borçlarınızı birleştirmek mi istiyorsunuz? Daha sonra, TRUE KREDİ NAKİT KREDİLERİ ile daha fazla kendinizi düşünmeyin, bunlardan anında ve güvenilir kredi almanın% 100 garantisine sahipsiniz. Herhangi bir para biriminde ve herhangi bir ülkedeki herkese borç vermek, e-posta yoluyla onlara ulaşın: truecreditcashloan@financier.com

Unknown dedi ki...


Hepinize iyi haber, Miray Türkçe'ye ihtiyacı olan tüm kişilerin e-posta adreslerine ihtiyacım var ismim Emlak Acentesi olarak çalışıyorum, istanbul Türkiye Ben burada bir House veya Business Loan ihtiyacı olan herkese True Credit Cash Loan Company tavsiye etmek için buradayım, Gerçek Kredi bir Birleşmiş Milletler Kayıtlı ve Yetkili Kredi Şirketi, 5 yıldan beri herhangi bir zorunluluk olmaksızın mülk satın almak veya iş kurmak isteyen müşterilerimize finansman sağlamaktayız. Eğer herhangi bir krediye ya da finansmana ihtiyacınız varsa, onlarla iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederim. Evime İstanbul'dan aldığım 800 bin dolarlık ev kredisi aldım, 5% faiz oranıyla herhangi bir para biriminde kredi veriyorlar. Tüm Asya ülkelerine, Avrupa ülkelerine ve daha fazlasına borç veriyorlar. herkesi onlarla paylaşmaya ve onlara söz vereceğine söz ver, bugün e-posta yoluyla onlara ulaşın: truecreditcashloan@financier.com veya Whatsapp numarası: + 1-281-503-4552

Novo mesto dedi ki...

Restorasyonun Martinez Lexie (bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) yardımı ile ifadesi VEYA WhatsApp: +2349035555247

Geçtiğimiz aylarda finansal karışıklık yaşadım, çocuklara bakmak için bekar bir anne oluyorum. Benim adım Renee Joan Rothell, ve Ridley Park, Pennsylvania'lıyım. Birkaç hafta önce Arkadaşım beni ziyaret etti ve tartışmamıza göre bana (bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) Piskopos İlyasından bana finansal durumumun dışında yardımcı olabileceğini söyledi, hiçbir zaman inanmadım çünkü farklı bir şekilde çok para harcadım Paramla kaçmaktan başka bir şey yapmayan borç verenler. Önerdi, bir denemeye karar verdim çünkü o ve bazı meslektaşları ölmekte olan işlerini canlandırmak ve faturalarını ödemek için kullandıkları kredilerle bu Tanrıya borç veren tarafından kurtarıldı. Bu yüzden onu postaladım ve tüm finansal durumumu açıkladım ve bu nedenle beni çok kısa ve kolay olan kredi sürecinden geçirdim. Bundan sonra 78,000 dolarlık kredi başvurum yapıldı, tüm i lemler işlemeyi takip etmek ve kooperatif olmaktı. Bugün Tanrı'nın yolladığı Lender'ın ifadesini paylaşan gururlu bir iş sahibiyim.

Unknown dedi ki...

İyi günler,

Biz meşru ve saygın bir borç vereniz. Finansal desteğe ihtiyaç duyan bireylere borç veriyoruz, kötü bir krediye sahip olan veya borçlarını ödemek için paraya ihtiyaç duyan kişilere iş için yatırım yapmak için kredi veriyoruz. Yani acil bir kredi mi arıyorsunuz? Endişelenmenize gerek yok çünkü doğru yerde bulunuyorsunuz çünkü% 2'lik düşük faiz oranlı krediler sunuyoruz, bu yüzden bir krediye ihtiyacınız varsa, bu e-posta adresi aracılığıyla bizimle iletişime geçmeniz bekleniyor: mobilfunding1999@gmail.com

SİZİN İHTİYACINIZ İHRACAT BİLGİLERİ

1) Tam isimler: ............
2) Cinsiyet: .................
3) Yaş: ........................
4) Ülke: .................
5) telefon numarası: ........
6) Meslek: ..............
7) Aylık gelir: ......
8) Gerekli Kredi Tutarı: .....
9) Kredi dönemi: ...............
10) Borcun amacı: ...........

Teşekkürler

Yuli dedi ki...

Merhaba,
Ben Bayan Olivia Daniel, hayat boyu fırsat kredisi veren özel bir borç verdim. Borçlarınızı ödemek için acilen bir krediye mi ihtiyacınız var veya işinizi geliştirmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Bankalar ve diğer finansal kuruluşlar tarafından reddedildi? Bir konsolidasyon kredisine veya ipoteğine mi ihtiyacınız var? Daha fazlasını istemek için çünkü tüm finansal problemlerinizi geçmişte bırakmaya çalışıyoruz. Finansal yardıma muhtaç olan, kötü bir kredisi olan veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı olan,% 2'lik bir oranda işletmeye yatırım yapmak için borç para veriyoruz. Bu aracı, size güvenilir ve faydalı bir yardım sağladığımızı ve kredi vermeye istekli olduğumuzu bildirmek için kullanmak istiyorum. Yani bugün bize e-posta ile ulaşın:
(Oliviadaniel93@gmail.com)


UYGULAMA VERİLERİ

1) Tam Adı:
2) Ülke:
3) Adres:
4) Devlet:
5) Cinsiyet:
6) Medeni durumu:
7) Meslek:
8) Telefon Numarası:
9) İş yerinde şu anki pozisyon:
10) Aylık gelir:
11) Gerekli olan kredi miktarı:
12) Kredi süresi:
13) Kredinin amacı:
14) din:
15) Daha önce başvurdunuz mu:
16) Doğum Tarihi:
Teşekkürler,

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Timothy Kober dedi ki...

Yatırım kredileri, proje finansmanı ve dünyadaki bireylere, işletmelere finansal destek gibi her türlü krediyi sağlıyoruz. % 3 faizle fon veriyoruz. Borcunuzu yedi (7) iş günü içinde alın.
E-posta adresi: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +18474539904

Credit Financier Home dedi ki...

*% 3 faiz kredisi oranı sunuyor
* Nakitsiz Girişimci Sigortası
* Para için garanti

Kredi notu iyi olan Credit Financier Home, sınai ve kişisel menfaatler amacıyla şahıslara veya şirketlere veya kooperatif birliklerine teminat kredileri ve teminatsız krediler sunmaktadır.

İletişim Adresi:
Whatsapp: +15184181390
Doğrudan posta
creditfinancierhome@gmail.com

John Robert dedi ki...

İYİ GÜNLER,

Güvenilir kredi teklifi şimdi geçerlidir ve kredi alın !!! Bu bir fırsat
Mali sıkıntıda olanlar ve içinde mali kargaşa isteyenler için
hayatlarını çok makul bir% 2 faiz oranı ile kredi veriyoruz, veriyoruz
Her türlü kredi türünde finansal strese katkıda bulunmak. Birçokları
acı çekmek ve yaşam standartlarını yükseltmek için yardıma ihtiyaç duymak
iş kurmak ve bir iş kurmak için finansal yardıma ihtiyaç duymak
yardımın hesaplarını ve borçlarını silmesi gerekiyor. Bu akıllıca bir karardır
şimdi senin için Kredi teklifimiz garanti kapsamında değil yani teminat yok
soru. Kredi başvurusunda bulunan bir kuruluştan bir kredi talep ediyorsunuz.
aşağıda benim iletişim. İsim: John E-posta: mrjohnrobertloanfirm@gmail.com
Whatsapp (+2349051288172)

Timothy Kober dedi ki...

Bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Kötü kredi geçmişiniz nedeniyle bankalar tarafından geri çevrildiniz mi? artık endişelenmeyin, pluto kredi finansmanı evi,% 3'lük sadece uygun bir faiz oranıyla dönüm noktanız. Aracılığıyla bize şimdi ulaşın

E-posta: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +18474539904

Credit Financier Home dedi ki...

*% 3 faizli kredi oranı sunar
* Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
* Para garantisi
* 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

İletişim Adresi:
WhatsApp: +15184181390
Doğrudan posta:
creditfinancierhome@gmail.com

Jon McGuire dedi ki...

Özel bir borç vericiyim ve Yatırımcıyım, okunaklı, dürüst, saygın ve hızlı bir krediye mi ihtiyacınız var? % 100 garanti kredisi ile size yardımcı olabilir, iş ve bireysel kredi teklif ediyorum, ayrıca her türlü projeyi finanse ediyoruz. Daha fazla bilgi için bize ulaşın: jonmcguire47@gmail.com.

Timothy Kober dedi ki...

Krediye ihtiyacın var mı? İşte finansal problemi olanlar için ve hayatlarında maddi canlanma isteyenler için bir fırsat, çok makul bir faizle kredi veriyoruz, her türlü borç borç kredisi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci veriyoruz Ülkeye maddi sıkıntıdan kurtulmak için kredi vb. Firma Adı: PLUTO KREDİ FİNANSI EVİ. Bugün bize ulaşın
Office e-postası: plutocreditfinancier@gmail.com
Telefon: +18474539904

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

mr scott dedi ki...

İyi günler,

Herhangi bir maddi sıkıntı içinde misiniz? Borcunuzu temizlemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Maliyenizi artıracak mısınız? Onun şirketini genişletmek isteyen bir işadamı mısınız? Burada, krediniz için gerçek kahraman, güven ve etkili borç kredisi ile bağlantıya geçmeniz teşvik edilir. Hem verim, hem de devlet tarafından büyük verimliliğimiz için tanınıyorum.


HİZMETLER DAHİL:
* Kişisel Krediler
* Ticari Krediler
*
Yenileme * Müşteri Kredileri
* Oto Kredileri
vb. ..

Bize e-posta gönderin: accessloanfirm2030@gmail.com

WhatsApp: +79265038734

Biz sertifikalı,
güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik.

İçtenlikle,
Bay Scott
Bize e-posta gönderin: accessloanfirm2030@gmail.com

Timothy Kober dedi ki...

İyi ve kaliteli müşteri hizmeti ile dünya genelindeki vatandaşlara% 3 düşük faiz oranıyla kredi sunuyoruz. Büromuzda bizimle iletişime geçin: plutocreditfinancier@gmail.com veya whatsapp: +18474539904

Dr Davdson Robert dedi ki...

İyi günler,

        Bir işletme kredisi, kişisel kredi, konut kredisi, araç kredisi, öğrenci kredisi, konsolidasyon kredisi, teminatsız kredi, risk sermayesi vb. Aranıyor. Doğru yerdesiniz Kredi çözümleriniz! Özel bir borç vericiyim, kredi şirketlerine ve bireylere düşük ve hesaplı bir faiz oranı olan% 3 faiz oranı veriyorum. E-posta ile bize ulaşın: worldfunds944@gmail.com

MRS Ruth dedi ki...

Hello everyone, here comes an affordable loan offer that will change your life forever, and a testament to how I got a loan to change the life of my deadly family. My name is Mrs. Clancy Dexter. I live in USA Florida and am I a happy woman today? I thought to myself that any loan lender could change Broke's and my family's life, I would refer anyone looking for a loan to Them. They gave me and my family happiness. I needed a $ 250,000.00 loan to start my life again as a widow with three children. I went to this company that lent an honest and God-fearing online loan that helped me get a $ 250,000.00 loan. . Dollar, they are actually God's fear people, working with a reputable loan company. If you need a loan and are 100% sure of repayment, please contact them and let them know that Ms. Clency referred you to them. Contact by email:
happyday99loanfirm@gmail.com

General Finance Corp. dedi ki...

Günaydın efendim / Madam.
  İşinizi genişletmek, borçları netleştirmek ve birleştirmek için bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Düşük kredi notu nedeniyle bankalar tarafından geri çevrildiniz mi? Genel finans kurumu ile hızlı kredilerinizi alın.
Email: generalfinancecorporation.org@gmail.com

Jupiter dedi ki...

Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
Böbrekleri satın almak ve farklı böbrek bağışçılarıyla birlikte çalışabilmek
Hastalarımız, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
hastamıza böbrek bağışında bulunup bulunmadığınızı onaylayabiliriz ve
her bağışçıyı büyük ödüller bekliyor.
E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
veya whatsapp konusunda bizimle iletişime geçin:
+1(515)293-5520

mr scott dedi ki...

Günaydın

Herhangi bir mali sıkıntı var mı? Borçlarınızı silmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Maliyenizi artıracak mısınız? Şirketini genişletmek isteyen bir girişimcisiniz. Krediniz için gerçek kahraman, güven ve etkili kredi borç verme işine başvurmanızı öneririz. Büyük etkililiğimiz için hem bireyler hem de hükümet tarafından tanınıyorum.
E-posta: accessloanfirm2030@gmail.com

Hizmetler:
* Bireysel Krediler (Güvenli ve Teminatlı)
* Ticari Krediler (Güvenli ve Güvenli)
* Ev Geliştirme
* Mucit kredileri
* Taşıt kredileri
vb. ..

E-posta: accessloanfirm2030@gmail.com

Whatsapp: +79265038734

Teşekkürler
Bay Scott
accessloanfirm2030@gmail.com

% 3 garantili kredi teklifi

"ISKANDAR LENDERS" dedi ki...

Yaptığımız her şey [Mükemmellikte yapıyoruz]
Çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz Vis-a-vis: İş Planlaması, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kuruluşlar için düşük faizli Konut Yeniden Finansman Kredileri vb .......
Hızlı İletişim
Uygulama: [+ 44] 7480 729811
  ☎ .............: [+ 44] 7480 729811
E_mail .. [iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]


İmza:
Yönetimi.
Saygılarımla.
Statü: İSKANDAR LESTARI KREDİ ŞİRKETİ
© Telif Hakkı Iskandar Kredi Grupları 2020

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Memnuniyetiniz için rahat bir krediye mi ihtiyacınız var? Yerli ve yabancı borçlulara% 3'lük uygun faizli kredi sunuyoruz. Sertifikalı, güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik, birlikte çalışıyoruz. en fazla 2 ila 50 yıl arasında uzun vadeli kredi veriyoruz.

Borç ödemek, bir iş kurmak veya başka bir nedenle doğrudan, kolay ve uygun fiyatlı bir krediye mi ihtiyacınız var? Öyleyse, kredi talebiniz için lütfen bizimle iletişime geçin.

Bu teklif ciddi insanlar içindir.

İlgileniyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin: E-posta: easyloanfirm2020@gmail.com


Sertifikamız var,
güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik.

Saygılarımla,
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com



% 3 Basit ve uygun fiyatlı kredi teklifi

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Memnuniyetiniz için rahat bir krediye mi ihtiyacınız var? Yerli ve yabancı borçlulara% 3'lük uygun faizli kredi sunuyoruz. Sertifikalı, güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik, birlikte çalışıyoruz. en fazla 2 ila 50 yıl arasında uzun vadeli kredi veriyoruz.

Borç ödemek, bir iş kurmak veya başka bir nedenle doğrudan, kolay ve uygun fiyatlı bir krediye mi ihtiyacınız var? Öyleyse, kredi talebiniz için lütfen bizimle iletişime geçin.

Bu teklif ciddi insanlar içindir.

İlgileniyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin: E-posta: easyloanfirm2020@gmail.com


Sertifikamız var,
güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik.

Saygılarımla,
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com



% 3 Basit ve uygun fiyatlı kredi teklifi

Unknown dedi ki...

MEVCUT KREDİLER

Kişisel, Ticari Nakit Kredisi, Teminatsız Kredi, Teminatsız işletme sermayesi almanız mı gerekiyor? Herhangi Bir Profil İçin Özel Olarak Geliştirilmiş Kredi Programlarımız Var, İş İhtiyaçlarınızı Karşılamak için bugün bize bir kredi uygulayın.

Operasyon;

Hızlı ve Basit Kredi
Hızlı Başvuru Süreci
24-72 Saat İçindeki Onaylar
İsteğe Bağlı Ücret Kredisi
5 günden az sürede finansman


MEVCUT KREDİ HİZMETLERİ DAHİL:
================================
* Bireysel Krediler.
* İşletme Kredileri.
* Yatırım Kredileri.
* Ticari Genişleme Kredileri.
* Sabit Para Kredileri
* İnşaat kredileri.
* Kredi Kartı Takas Kredisi
* Borç Konsolidasyon Kredisi

Borç / Kredi Finansmanı İsteyen ve İşletme Sermayesi Arayan Şirketlere Yeni Bir İş Kurmak Veya Mevcut İşi Genişletmek İçin Müşterilere Finansal Danışmanlık Sunuyoruz.

İlgili Taraflar, yoluyla daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

Posta; Howardfinancialaid@yahoo.com
Whatsapp: +1 (573) 279-4038

Unknown dedi ki...

MEVCUT KREDİLER

Kişisel, Ticari Nakit Kredisi, Teminatsız Kredi, Teminatsız işletme sermayesi almanız mı gerekiyor? Herhangi Bir Profil İçin Özel Olarak Geliştirilmiş Kredi Programlarımız Var, İş İhtiyaçlarınızı Karşılamak için bugün bize bir kredi uygulayın.

Operasyon;

Hızlı ve Basit Kredi
Hızlı Başvuru Süreci
24-72 Saat İçindeki Onaylar
İsteğe Bağlı Ücret Kredisi
5 günden az sürede finansman


MEVCUT KREDİ HİZMETLERİ DAHİL:
================================
* Bireysel Krediler.
* İşletme Kredileri.
* Yatırım Kredileri.
* Ticari Genişleme Kredileri.
* Sabit Para Kredileri
* İnşaat kredileri.
* Kredi Kartı Takas Kredisi
* Borç Konsolidasyon Kredisi

Borç / Kredi Finansmanı İsteyen ve İşletme Sermayesi Arayan Şirketlere Yeni Bir İş Kurmak Veya Mevcut İşi Genişletmek İçin Müşterilere Finansal Danışmanlık Sunuyoruz.

İlgili Taraflar, yoluyla daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

Posta; Howardfinancialaid@yahoo.com
Whatsapp: +1 (573) 279-4038

Credit Financier Home dedi ki...

Merhaba!

Mali desteğe mi ihtiyacınız var? dünyanın her yerinde ihtiyacı olan borçlulara her türlü krediyi veriyoruz.

5.000 - 10.000.000 ABD Doları
* amaç *% 3 faiz oranı
* 1-20 yıl arasında ödeme seçeneği.
* Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
* Kredinin esnekliği.

Yardım için lütfen bizimle iletişime geçin.
E-posta: creditfinancierhome@gmail.com

Unknown dedi ki...

Benim adım Rusya'dan Bayan Nadia Albert, Ve ben bugün Kredi ödünç alan Bay Russ Harry'nin yardımıyla mutlu bir kadınım. Kredi arayan herkesi bu Kredi şirketine yönlendireceğim. Bana ve aileme mutluluk verdi, 2 çocuklu bekar bir anne olduğum için hayatımın her yerine başlamak için 500.000,00 dolarlık bir krediye ihtiyacım vardı. 500.000,00 ABD Doları, düşük bir oranda. O, Tanrı'dan korkan bir adamdır, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve krediyi geri ödeyecekseniz lütfen onunla iletişime geçin E-posta yoluyla Elegantloanfirm@hotmail.com / Whatsapp numarası + 393511617486

PlutoTrust dedi ki...

İyi günler ! burada kredi talebinde bulunan tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirim, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
İletişim:

creditcentercorp.usa@gmail.com
creditcentercorp.usa@plutotrustcorp.com
whatsapp: +1 (847) 453 9904

"ISKANDAR LENDERS" dedi ki...

Bize Ulaşın:
                                (İskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)
                                  WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
                                    Tel .... (+ 44) 7480 729811

Meşru, dürüst, saygın ve acil bir krediye mi ihtiyacınız var? Meşru kredi arayışınız bugün burada sona eriyor, çünkü finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayız. Finansal sorunlarınız hakkında finansal talihsizliğinizin çözümüyiz. 32.000'den fazla işletme sahibine işletme kredilerinde milyarlarca (farklı para birimleri) sağladık. senin işin. düşük faiz oranına sahip her türlü krediyi ve krediyi geri ödeme süresini sunuyoruz Kredi borcunuz var mı? Fatura ödemek için paraya mı ihtiyacınız var? Yetersiz finansman nedeniyle tamamlanmamış bir projeniz var mı? İŞKANDAR LESTARI KREDİ ŞİRKETİ'nin amacı mükemmel profesyonel finansal hizmetler sunmaktır e_mail: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

Aydin Ertan dedi ki...

Merhaba .. Benim adım Aydın Ertan ve Türkiye'nin vatandaşı, "Kredi Finansmanı Evi" adında bir kredi şirketine teşekkür etmek istiyorum. Banka tarafından kredi almaktan birkaç kez reddedildikten sonra reklamlarını aldım çevrimiçi denemeye karar verdim, çünkü bana yardım edecek kimsem yok ve neyse ki, bazı kağıt işleri imzaladıktan ve gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra kolayca kredi aldım ve tanıklığımı çevrimiçi olarak paylaşmaya karar verdim. Benim gibi aynı durum, her tünelin sonunda ışık olması ve sorunlarının çözümünü bulmaktan vazgeçmemesi umuduyla olabilir. Ayrıca, finansal desteğe ihtiyacınız varsa onlarla iletişime geçebilir ve ayrıca bilgilerini çevrimiçi ortamda nasıl edindiğinizi anlatabilirsiniz.

E-posta adresi: creditfinancierhome@gmail.com

"ISKANDAR LENDERS" dedi ki...

Bize Ulaşın:

WhatsApp :::::::::: + 6282274045059
Tel ::::::::: (+ 44) 7480729811

Yasal, dürüst, saygın ve acil bir krediye mi ihtiyacınız var? Meşru kredi arayışınız bugün burada sona eriyor çünkü finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayız. Herhangi bir nedenle bir banka veya finans kurumu tarafından krediyi reddederseniz, artık finansal sorunlarınız için endişelenmeyin çünkü finansal talihsizliğinizin çözümü biziz. 32.000'den fazla işletme sahibine milyarlarca (farklı para birimleri) işletme kredileri sağladık. İşinizi büyütmeniz için size doğru işletme kredileri sağlamak için kendi risk teknolojimizi kullanıyoruz. Düşük faiz oranlı her tür kredi ve aynı zamanda kredi geri ödeme süresi sunuyoruz. Krediniz kötü mü? Fatura ödemek için paraya ihtiyacınız var mı? Yoksa yeni bir iş kurma gereğini mi hissediyorsunuz? Yetersiz finansman nedeniyle tamamlanmamış bir projeniz var mı? Size fayda sağlayacak herhangi bir uzmanlığa yatırım yapmak için paraya ihtiyacınız var mı? İSKANDAR LESTARI KREDİ ŞİRKETİ mükemmel profesyonel finansal hizmetler sunmayı hedeflemektedir


WhatsApp :::::::::: + 6282274045059
Tel ::::::::: (+ 44) 7480729811



e_mail: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

Unknown dedi ki...

Hepsi, Gıda süpermarket işimi farklı yerlerde kurmam için 1.000.000,00 USD tutarında bir kredi sağlamama yardımcı olan Elegant kredi firmasına teşekkürler. Son dört yıldır mali yardım arıyorum. Ama şimdi, kredi memuru Bay Russ Harry'nin tüm yardımı ile tamamen stresliyim. Bu nedenle, işini geliştirmek için fon arayan herkese yardım için bu büyük firma ile iletişime geçmesini tavsiye edeceğim ve bu gerçek ve test edilmiştir. Ona E-posta --Elegantloanfirm@Hotmail.com- veya Whats-app +393511617486 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Solution dedi ki...

Hello viewers all over the world, There is good news for you all today get your Blank ATM card that works in all ATM machines all over the world. We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at stores and POS. We give out this cards to all interested clients worldwide, We give out THE Blank ATM Card. Do you want to live a good life thought its illegal, its the easiest way to be a millionaire. it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you and you can only withdraw a total amount of $5,000 Dollars in a day on ATM Machine also avaialbel at cash delivery. We give up to $10,000.00 to $1,000,000.00 Dollars With our network hacking services. We can Recover all your lost money to Bitcoin and other Crypto currency, mortgage/realestate scams and fake ICOs within 48 hours or less. (Thomas Freddie Hackers) working together as a team to track down & to recover funds back from the most difficult internet SCAMMERS. NOTE!! We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers and we’ve successful recovery them back via contact thomasunlimitedhackers@gmail.com

Do contact us on ((Binary Recovery. University Grades.Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills. We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your financial problems, If you are in need of any other cyber hack services, we are here for you anytime, any day so contact us via our Email Address: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Regards
THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
Email thomasunlimitedhackers@gmail.com
Call/Text: +1 (985)465-8370
Motto: We offer the fastest and reliable services

Marie Anette Olsson dedi ki...

Bugün kişisel bir kredi yardımına ihtiyacınız var mı, belki işinizi büyütebilir, borçlarınızı ve faturalarınızı vb. Ödeyebilir misiniz? Sadece 3% faiz oranıyla kredi sunuyoruz. Eğer ilgileniyorsanız lütfen e-posta gönderin: anette.olsson14@gmail.com veya Whatsapp +37258436980

Timothy Kober dedi ki...

Dünya salgını nedeniyle. Şu anda faiz oranımız% 4 düşürülmüş bir kredi teklif planındayız. bugün bizimle iletişime geçebilirsiniz: creditcentercorp.usa@gmail.com

Solution dedi ki...

Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyanın herhangi bir ATM'sinde kullanılabilecek boş bir ATM kartı alan herkes için iyi bir haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden para çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere veriyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKER'larımız ile mali sorunlardan kaçınır, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan kişi olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir şekilde çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimizden bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Merhaba
THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

Rebecca Michaelson dedi ki...

MERHABA, benim adım Rebecca Michaelson ve Avrupa'da yaşıyorum. İşte ilgilenenler için bazı güzel haberler. Bugün boş bir [ATM KARTI] karşılığında stressiz bir iletişim (THOMAS FREDDIE) kazanabilir ve bu kartlardan yararlanan şanslılardan biri olabilirsiniz. Bu PROGRAMLANMIŞ boş ATM kartı, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir ATM'de oturum açabilir. Anakartımı iyi bir İnternet Hacker'ından aldım, bu ATM kartıyla her gün insanlardan 5000 dolar toplayabilirim:
+1 (676) 964-5156 thomasunlimitedhackers@gmail.com
Çok fakirdim ama bu kart beni zengin ve mutlu etti. Zengin olmak ve işinize başlamak için bir şans istiyorsanız, bu anakart için başvurun, bundan çok memnunum çünkü geçen hafta benimkini aldım ve THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers'tan 240.000,00 $ almak için kullandım. Kart sadece yoksullara ve muhtaçlara yardım ediyor ve AYRICA MALİ YARDIM SUNUYOR. Sizinkini bugün THOMAS FREDDIE SINIRSIZ HACKERS'dan alın. Lütfen e-posta yoluyla thomasunlimitedhackers@gmail.com ile iletişime geçin.

Teşekkür ederim ve tanrı seni korusun

Quick loan dedi ki...

AŞAĞIDAKİ KREDİ HİZMETLERİ SUNUYORUZ:.

*Yatırımcı Kredileri..........
*Borç Konsolidasyonu...........
*Mortgage kredileri.......
*Ticari Krediler........
*Bireysel Krediler......................
*Uluslararası Krediler...
*Seyahat Kredileri.........
*Vize Kredileri.........

Mali asistan ihtiyacı olan kişilere %3 gibi düşük bir faiz oranı ile kredi sunuyoruz. Bu firma ile kredi alabilmek için ihtiyacınız olan kredi tutarını ve krediyi ne zaman geri ödeyebileceğinizi söyleyebilirsiniz. bu yüzden ilgileniyorsanız lütfen aşağıdaki ayrıntılarla bizimle iletişime geçin. E-posta : quickloan2020@hotmail.com veya WHATSAPP +1 (812) 266-9901

Susan Matteucci dedi ki...

Good Day am Susan Matteucci, İcra Direktörü, The Loan Fund, devam eden büyümemiz için bir kredi limiti sağlayarak şirketimize inanılmaz derecede yardımcı oldu, This Loan Fund şirketi olmasaydı ne yapardık bilmiyoruz. Bizi gerçekten kurtardılar, maddi durumunuz varsa bu (credit-suisse147@hotmail.com) aracılığıyla iletişime geçin.

Cathrin Adams dedi ki...

Adım, Bayan Cathrin Adams. ABD'de yaşıyorum, tüm kredi arayanları çok dikkatli olmaları konusunda uyarmak için bu aracı kullanmak istiyorum çünkü her yerde dolandırıcılar var. Birkaç ay önce finansal olarak zorlandım ve çaresizliğim nedeniyle birkaç çevrimiçi borç veren tarafından dolandırıldım. Bir arkadaşım beni çok güvenilir bir borç veren tanrı korkusu olan bir şirkete yönlendirene kadar neredeyse umudumu yitirmiştim, bana kredi Kredi Kuruluşları adı verildi ve dört banka günü altında herhangi bir stres olmadan 115, 000 dolarlık teminatsız kredi verdi. Herhangi bir krediye ihtiyacınız varsa, sadece e-posta yoluyla onunla iletişime geçin. loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999 Bu aracı, bu sahte kredi verenlerin ellerinde yaşadığım cehennemden dolayı tüm kredi arayanları uyarmak için kullanıyorum. Ve düşmanımın bile, o sahte çevrimiçi borç verenlerin ellerinden geçtiğim bir cehennemden geçmesini istemiyorum, ayrıca bu bilgiyi bir kez krediye ihtiyacı olan diğerlerine de iletmeme yardım etmeni istiyorum. Ayrıca Bayan Julian Hoffman'dan da kredinizi aldım, Tanrı'nın ona uzun ömür vermesi için dua ediyorum. Tanrı, hayatımda yaptığı iyi şeyler için onu sonsuza dek korusun. Bayan Cathrin Adams
şu adresten iletişim kurun: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999

Mussen dedi ki...

Merhaba, borç konsolidasyon kredisi, teminatsız krediler, işletme kredileri, ipotek kredileri, araba kredileri, öğrenci kredileri, kişisel krediler, risk sermayesi vb. mi arıyorsunuz? Ben özel bir borç verenim, şirketlere ve bireylere% 2'lik düşük ve makul faiz oranlarıyla kredi veriyorum. E-posta adresi: christywalton355@gmail.com