.

FİNANS KARİYER Türkiyede ulusal ve uluslararası alanda geçerliliği olan, iş bulduran sertifikalar ile ilgili bilgilerin bir arada olduğu tek kişisel blogtur. neden ileri düzey lisans?___SORULARI TARTIŞIYORUZ___CMA Sertifikası___SPK genel bilgi

16 Nisan 2010 Cuma

Ekonomide Hurafeler ve Gerçekler

Burada daha önce kitap tanıtımı yapmadık ama, hazır sakin sınavsız hava sahasına girdiğimiz günlerde, ekonomide bize neler öğretiliyor, medyadaki istatisiklerin ne kadarı doğru bizi rakamlarla nasıl uyutuyolar, aslında ekonomide neler oluyor, gibi onlarca soruya cevap bulabileceğiniz bir kitap ilginizi çekebilir diye düşündüm.
Bizi asıl ilgilendiren kısmı ise kitabın bir blogtan yola çıkarak oluşması, 2005ten beri internete bağlandığımda ilk açtığım sitelerden olan ve son zamanlarda financal times'ın dahi link verdiği ekonomiturk blogu, ekonomide hurafeler ve gerçekler adlı kitabını nihayet çıkardı.
bilginiz olsun istedim.
ekonomiturk ekibinin başarılarının devamını diliyoruz, blogda yazdıklarından yola çıkarak bir kitap projesini hayata geçirmeleri, bizi de kafamızdaki bazı planlar konusunda teşvik etti gerçekten.
kitabı edinmek için de bu linki kullanabilirsiniz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Begüm

Öncelikle iyi akşamlar blogunuzu beğenerek takip ediyorum.Son bir haftadır ekonomitürkü de takip etmeye başladım gerçekten çok faydalı bilgiler içeriyor herkese öneririm.Bu kitabı da kesinlikle alıcam. Ben işletme 2.sınıf öğrencisiyim.Finansa da büyük ilgim var ama daha başlangıç aşamasındayım.Bu konuda önerebileceğiniz başka kitaplar var mı acaba?

Özkan D. dedi ki...

teşekkürler begüm,
şu linkte bir dolu tavsiye var gençlere
http://ekonomiturk.blogspot.com/search/label/Genclere%20Tavsiyeler