.

FİNANS KARİYER Türkiyede ulusal ve uluslararası alanda geçerliliği olan, iş bulduran sertifikalar ile ilgili bilgilerin bir arada olduğu tek kişisel blogtur. neden ileri düzey lisans?___SORULARI TARTIŞIYORUZ___CMA Sertifikası___SPK genel bilgi

24 Aralık 2009 Perşembe

EĞİTMENLİK YAPMAYI DENEDİNİZ Mİ?


4 yıllık üniversiteyi bitirmiş hatta yüksek lisans yapmış kişiler, çalışıyor bile olsalar eğitmenlik faaliyetleri ile bilgilerini canlı ve taze tutabilirler..

bunun için açıköğretim dersanelerinde eğitim vermekle başlayabilirsiniz,

ek gelir getirmesinin yanında, eğitmenlik yöneticilik hayal eden herkes için büyük tecrübeler katar, bir kere bir öğretmen bildiklerini unutmaz, öğreterek öğrenir, anlatacağı dersler onu araştırmaya zorlar, öğretmenler iyi bir konuşmacı (hatip) olur, lafa başlayacağı yeri, dahası insanımızın genel sorunu olan cümleyi ne zaman sonlandıracağını bilir. yöneticiler iyi bir hatip olmalıdır. Bir şirkette, şirket içi / dışı krizlerde çalışanların motivasyonunu sağlayan yegane şey yöneticilerinin onları yemekhaneye toplayarak yaptığı moral konuşmaları değil midir genelde?



* açıköğretim dersaneleri şu aralar yeni dönem için eğitmenlere ihtiyaç duyuyorlar.

* spk lisanslama sınavlarına hazırlanırken bir gün bunların eğitimini vermeyi de hedefleyerek çalışın.

* mali müşavirler kendilerinin yolunu takip eden adaylara mali müşavirler odalarında ve ya özel kurslarda ders verebilirler.

* özellikle UFRS konusuna hakim kişiler için yeni TTK' ya geçiş sürecinde bildiklerini paraya çevirmelerini tavsiye ederim.

Hiç yorum yok: