.

FİNANS KARİYER Türkiyede ulusal ve uluslararası alanda geçerliliği olan, iş bulduran sertifikalar ile ilgili bilgilerin bir arada olduğu tek kişisel blogtur. neden ileri düzey lisans?___SORULARI TARTIŞIYORUZ___CMA Sertifikası___SPK genel bilgi

8 Şubat 2010 Pazartesi

SPK LİSANSLAMA SINAV ÜCRETİ






125 TL olmuştur.
bilginize.

10 yorum:

ozan dedi ki...

soru itirazları da soru başına 10 tl!

kara kitap dedi ki...

merhabalar.kredi derecelendirme uzmanlığı sınavına yönelik olarak önerebileceğiniz kaynaklar nelerdir.internetten biraz araştırdım,ancak kitp baskılarının çoğu 2007 tarihli.o tarihten sonraki güncellemelerle birlikte ulaşabileceğim çalışma notu veya kaynak var mıdır?yardımcı olursanız sevinirim.

Özkan D. dedi ki...

http://www.alveal.com/product.asp?P_ID=96659

Adsız dedi ki...

Türev Araçlar Müşteri Temsilciliği için eğer temel düzeyden ortalama kaldı dersleri geçtim 6 dersten muaf olup 2 ders alıyormuşuz yani türev araçlar ve vadeli işlem opsiyon piyasalarının işleyişi arkadaşlar bilginiz var mı bu konuda

Özkan D. dedi ki...

ben yazdıklarınızdan hiç bişey anlamadım, noktalama işaretlerine dikkat etsek, bir de adsız yorum olmazsa daha iyi olur.

barış anıl dedi ki...

SPK ücretini internette başvurumuzu yaptıktan sonra mı bankaya yatırıyoruz

Özkan D. dedi ki...

hayır
önce para yatırıyorsunuz
yoksa başvuru sürecinde sisteme girmek istediğinizde kimlik numaranızı da giriyorsunuz, orada kontrol ediyor, para yatırmamıssanız
şu uyarı cıkıyor.

Sınav ücreti yatırmamışsınız veya yatırdığınız ücret sisteme daha aktarılmadı. Sınav ücretini T.C. Ziraat Bankası Online Kurumsal Tahsilat sistemi ile yatırdıktan sonra başvuru yapabilirsiniz.

barış anıl dedi ki...

teşekkürler hem cevap hemde bu güzel site için

Sevim dedi ki...

merhaba SPK Bağımsız Denetim Lisansı sınavına girmek istiyorum. Sınav ve başvuru tarihlerinde bir değişiklik var mı? Ayrıca Sınava hazırlanmak için ilgili kitapları nereden edinebilirim,başka kaynak öneriniz var mı?

Oğuzhan Dağ dedi ki...

Merhabalar ben ing iktisat öğrencisiyim SPK LİSANSI almak bana ilerde ne gibi artılar sağlar.yardımcı olurasınız sevinirim.teşekkürler..