.

FİNANS KARİYER Türkiyede ulusal ve uluslararası alanda geçerliliği olan, iş bulduran sertifikalar ile ilgili bilgilerin bir arada olduğu tek kişisel blogtur. neden ileri düzey lisans?___SORULARI TARTIŞIYORUZ___CMA Sertifikası___SPK genel bilgi

12 Haziran 2009 Cuma

SİTE HAKKINDA

Dünyada ve ülkemizde ekonomi ve benzeri alanlarda eğitim görenler birçok meslek dalına göre şanslıdır.
Yaygın iş alanı, güncel konularla iç içe olması ve dünya dengelerinin ekonomi üzerine kurulduğu günümüzde finansal ve reel piyasalara nitelikli eleman ihtiyacının gün geçtikçe artıyor olması... ve daha bir çok neden....
Buna mukabil, saydığımız nedenlerden dolayı bu alanlarda rekabet de gün geçtikçe artmakta, fark yaratmak kaçınılmaz olmaktadır.
İşte sitemizin amacı, finansal alanda kariyer yapmak isteyenlere bu farkı yaratmak için neler yapabilecekleri, önlerindeki fırsatlar, güncel iş fırsatları ve birçok insanın adeta yarıştığı sınavlarda yol göstermek, karşılıklı bilgi alışverişi ile bana ve okuyuculara bilmediklerini ögrenme fırsatı sunan bir platform oluşturmaktır.

Sitemiz şu alanlarda bilgi ve birikimlerin paylaşılacağı bir blog olup, güncel gelişmeler de sitede yer bulacaktır.

iLGİ ALANLARIMIZ;

SMMM Staja Başlama/Yeterlilik Sınavları.
SPK Lisanslama Sınavları
KPSS ve ilgili kurum sınavları
Açıköğretim Sınavları,
Mali İşler Alanında Uluslararası Geçerliliği olan diğer belgeler (CFA,CIA,CPA)


Özkan DÜZGÜN
SMMM

4 yorum:

bgokhan dedi ki...

öncelikle teşekkür ederim bu blog için. umarım uzun soluklu olur seyr-ü seferi.

Özkan D. dedi ki...

senin güzel dileğinin olduğu neyimiz kötü oldu ki

turuth dedi ki...

Emeği geçen herkese teşekkürler.. Çok hoş bir ortam yaratmışsınız.. Umarım uzun yıllar değerli görüşlerinize ortak olma fırsatım olur.. Başarılar..

Ahmet Şenoğlu

Özkan D. dedi ki...

çok teşekkürler,
konuların içine girdikçe sizler de farklı bilgilere ulaşacaksınız, amacımız herkesin bu bilgilerini paylaşması, sizden de katılım olacağından şüphemiz yok.