.

FİNANS KARİYER Türkiyede ulusal ve uluslararası alanda geçerliliği olan, iş bulduran sertifikalar ile ilgili bilgilerin bir arada olduğu tek kişisel blogtur. neden ileri düzey lisans?___SORULARI TARTIŞIYORUZ___CMA Sertifikası___SPK genel bilgi

11 Mayıs 2010 Salı

DENİZ BAYKALIN SKANDAL VİDEOSU VE KRİZDEN FIRSAT YARATMAK

Malum Deniz Baykal'ın skandal kaset görüntüleri ortaya çıktığından bu yana internette yoğun şekilde bu videonun görüntüleri aranıyor. aratılan anahtar kelimelerden yola çıkarak ekonomiturk blogu akıllıca bir iş yaptı ve son günlerde tüm yazılarını ilgi alanları olmamasında rağmen buna ayırdı. Yazılarına "Nesrin Baytok ve Deniz Baykal Video Seks Skandalı", "Deniz Baykal ile Seks Skandalına Adı Karışan Nesrin Baytok Kimdir?", "Deniz Baykal Skandal Video İzledi" başlıkları atarak sayfa ziyaretçi sayısının 100bine ulaştığını duyurdu. 2005ten bu yana yayında olan ve sayesinde çok şey öğrendiğimiz, bu kadar yoğun bilginin olduğu bloga, saçma sapan bir olay yüzünden bu kadar ziyaretçi gelmesi aslında acı bir olay. Devamında da "Deniz Baykal Geri Döner mi" "Dön Baba Dönelim" başlıklı yazılar bekliyoruz. Editör'ü bu zeki hamleden dolayı tebrik ediyorum.

Biz de burada Türkiyede hiç bir sitede yapılmayanı yapıp, yeni mezunların, mesleklerinde deneyimli profesyonellerin CV'lerine neler katabileceğine dair özenle yazılar yazıyoruz. Sorulan sorulara sorudan daha uzun cevaplar veriyoruz, neden ileri düzey lisans almalıyım diye soranlara aynı cevapları vermekten sıkılmıyoruz.

İnsanlar yazılarımızı okuyor, sadece kendi ile alakalı sorularını soruyor, ve soruları olmadığında diğer yazılara katkı yapmıyorlar, günlük yaklaşık 200 ziyaretçimiz olduğu halde yazılara yorum yok veya yazılarımızı sosyal ağlarda paylaşılmadığından (facebook, twitter vs) okuyucu sayımız artmıyor. biz de deniz baykal skandalı sayesinde okuyucu sayımızı artırırsak bu işlere kahreder lisansı belgeyi yatağın altına koyup kaset işine gireriz.

sonuç olarak sitemizde beğendiğiniz yazılarımızı paylaşınız, okuyucu sayımız artsın, sizi rahatsız etmeyecek ufak reklamlar alabilelim ve yine sizlerin faydalanacağı kitabımız ile ilgili fon yaratabilelim.

1 yorum:

Samet dedi ki...

Bu başlığı görünce bahsi geçen blogdaki rezil durum burada da mı var diye düşünmedim değil. duyarlılığınız için teşekkürler. ekonomi içerikli blogda reyting kaygısı yüzünden alakasız yayınlar yapan blogları da sildik yer imlerimizden.