.

FİNANS KARİYER Türkiyede ulusal ve uluslararası alanda geçerliliği olan, iş bulduran sertifikalar ile ilgili bilgilerin bir arada olduğu tek kişisel blogtur. neden ileri düzey lisans?___SORULARI TARTIŞIYORUZ___CMA Sertifikası___SPK genel bilgi

1 Mayıs 2010 Cumartesi

SPK LİSANSLAMA / İPTAL EDİLEN SORULAR

Özet Bilgi:

Spk lisanslama sınavında, BAĞIMSIZ DENETİM LİSANSINDA, mevzuat dersinde 1, standartlar dersinde 5, İLERİ DÜZEY LİSANSTA vergi mevzuatı dersinde 1, TÜREV ARAÇLAR LİSANSINDA vadeli işlem dersinde 1, türev araçlarla arbitraj dersinde 1, türev araçlar dersinde 3, KREDİ DERECELENDİRME LİSANSINDA kredi derecelendirmesi ve finans dersinde 1 SORU İPTAL EDİLMİŞTİR.

iptal edilen sorular doğru cevap sayılmıştır puanlamada sanırım.
örneğin muhasebe standartları dersi, şimdi bir sınav düşünün ki, hazırlanan soruların %20 si yanlış çıkıyor, bu öncelikle soruyu hazırlayanların konuya hakim olmadığını veya işi baştan sağma yaptığını göstermez mi?

ayrıca yeri geldiğinde bir soru ile kalanlar oluyor, bu 5 soru doğru sorulsaydı doğru yapacak kadar çalışmamış olan, ama 5 sorunun puanı kendisine verildiği için sınavı geçen kaç kişi vardır? diğer insanların hakkına girilmemiş midir?


Hiç yorum yok: