.

FİNANS KARİYER Türkiyede ulusal ve uluslararası alanda geçerliliği olan, iş bulduran sertifikalar ile ilgili bilgilerin bir arada olduğu tek kişisel blogtur. neden ileri düzey lisans?___SORULARI TARTIŞIYORUZ___CMA Sertifikası___SPK genel bilgi

12 Mayıs 2010 Çarşamba

Garanti E-Trader Yatırımcılara Büyük Kolaylık Sağlıyor


Garanti Bankasının borsada alım satım yapanların yüzünü güldüren uygulaması e-trader gün geçtikçe kullanıcı sayısını artırıyor. Devreye alındıktan sonra çok kısa zaman içerisinde e-Trader’ı 15.000, iPhone uygulamasını ise 7.000′in üzerinde müşteri kullanmaya başladı bile.

İşimiz gereği onlarca banka ve bunların internet şubesi ile iş yaptık, garanti bankası innovasyona verdiği önem ve kullanıcı dostu uygulamalarıyla bizim için de hep ön planda olmuştu.

E-trader önceki yazımızda da belirttiğimiz gibi garanti bankası internet şubesi ile aynı komisyon oranlarıyla işlem yapmanıza olanak veriyor, peki neden internet şubesi varken e-trader? cevabı basit, öncelikle e-trader uygulamasında internet şubesine girerkenki aşamalar yani zaman kaybı yaşanmıyor. Dahası ilgilendiğiniz hisse senetleriyle ilgili temel bilgilere ücretsiz ulaşabiliyorsunuz. cüzi ücretler karşılığında derinlikli bilgiler ve VOB alternatifleri de mevcut.


e-trader'ı kullanan veya kullanmak isteyenler görüş öneri ve eleştirilerimi yoruma yazarsa sevinirim, biz de hafta sonu bunları garanti bankası yetkililerine bildireceğiz.

1 yorum:

Ayça dedi ki...

kullanmak isterimde bana karışık gibi geldi, tekonolijyle de pek aram yoktur zaten.. daha detaylı bilgilendirme olursa iyi olur..