.

FİNANS KARİYER Türkiyede ulusal ve uluslararası alanda geçerliliği olan, iş bulduran sertifikalar ile ilgili bilgilerin bir arada olduğu tek kişisel blogtur. neden ileri düzey lisans?___SORULARI TARTIŞIYORUZ___CMA Sertifikası___SPK genel bilgi

4 Mayıs 2010 Salı

Garanti e-Trader ile borsada anında al sat!


Garanti Bankası yeni bir uygulamayla yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Eskiden de varolan uygulamanın daha genişletilmiş haliyle ve farklı ara yüzleriyle müşterilerini sevindirecek gibi görünüyor.

e-Trader ile İMKB ve VOB’da anında al sat!

İMKB ve VOB’da anında al sat yapma imkanı Garanti e-Trader’da! gibi sloganlarla öne çıkan Garanti, e-Trader uygulaması ile hiçbir ek ücret ödemeden, hisse senedi ve VOB piyasalarını izleyerek, alım-satım işlemlerini anında gerçekleştiriyor, hisse senedi yüzeysel verilerini izleyebiliyor, geçmiş veriler üzerinden teknik analiz yapabiliyor, dünya endeksleri, kur bilgileri ve piyasa haberlerini anlık olarak izleyebiliyor.

e-Trader veri izleme ekranı Java uygulaması yüklü olan tüm bilgisayarlarda çalışmaktadır.

Ayrıca yine bir ilk olan, internet Şubesi müşterileri için, Apple Store’dan ücretsiz olarak indirilebilen bir uygulamayla, e-Trader’a iPhone’larından ulaşabilme imkanı sağlamış. iPhone versiyonu ile ilk defa banka müşterilerine iPhone üzerinden hisse senedi ve VOB kontratı alım-satım işlemini sunuyor.

Trader uygulamasında yatırım dışında Cep Şubesi, Cep Bank, En Yakın Şube/ATM, Yatırım Danışmanı gibi günlük hayatı kolaylaştıran Garanti servislerine de erişim sağlanıyor.

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

5 yorum:

Ayhan dedi ki...

valla güzel bi uygulama gibi geldi, ücretsiz olması da cabası, denemek lazım..

shnicx dedi ki...

Peki bu e-trader matriks ekranı için minimum bir tutarda bakiye veya hisse senedi gerekiyor mu? 5 liralık hesapla da 100 liralık, 2000 liralık hesapla da bu matriks programını kullanabiliyor muyuz?

Bu arada Özkan hocam reklama sevindim, tebrikler. ;)

Özkan D. dedi ki...

teşekkürler:)

program ücretsiz kuruluyor,
işlem yapabilmek için yatırım hesabın olmalı sadece.

Ayhan dedi ki...

sabahtan denerim demiştim eve geldim kurdum şimdi telefona gayet güzel çalışıyo.. şu aralar parasızlıktan pek yatırım yapamıyoruz ama olsun bulunsun lazım olur elbet :D bilgilendirme için tşk tekrar..

handeko dedi ki...

Bu uygulamayı diğerlerinden ayıran en güzel özellik bence e-trader'ların telefon aracılığı ile yatırım yapabilmeleri. Özellikle gelişen teknolojiye en iyi ayak uyduran banka kendi adıma konuşuyorum burada Garanti Bankası. Nerede ise tüm bankalarla çalışmamıza rağmen internet bankacılığı en rahat ve tercih ettiğimiz banka Garanti Bankası. It 'ye çok önem verdikelerini biliyorum. Eğer telefondaki işlem kolaylığı internetteki gibi ise çok başarılı oldupunu söyleyebilirim.....