.

FİNANS KARİYER Türkiyede ulusal ve uluslararası alanda geçerliliği olan, iş bulduran sertifikalar ile ilgili bilgilerin bir arada olduğu tek kişisel blogtur. neden ileri düzey lisans?___SORULARI TARTIŞIYORUZ___CMA Sertifikası___SPK genel bilgi

25 Mayıs 2010 Salı

Garanti E-Trader'ı Denemek İçin Geç Kalmayın, Fırsatları Anında Değerlendirin

Malum borsa uzun vadeli bir yatırım aracı olsa da, ülkemizde "borsa oynamak" gibi şahane bir katkı yapılmıştır literatüre, yani al-sat'ı severiz, uzun vadeli yatırımlar pek bize göre değildir.
Gerçekten de borsa spekülasyon (yani ortaklık yerine değer artışından kazanç sağlama) amaçlı yatırımcıların yüzünü sık sık güldürmekte, fırsatları geç gören, görse de anında değerlendiremeyenler de dizlerini döverek bir sonraki fırsatı beklemektedir.
İşte garanti e-trader daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi "anında al anında sat" sloganıyla yatırımcılara ücretsiz şekilde fırsatlardan yararlanma imkanı vermiştir. artık ücretsiz kuracağınız garanti e-trader programıyla hisse senedi yüzeysel bilgilerini inceleyebilir, geçmişe yönelik analizler yapabilirsiniz, garanti bankasında yatırım hesabınız varsa da internet şubesine girme zahmetine katlanmadan kolayca alım satım emirlerinizi girebilirsiniz. i-phone uygulaması sayesinde ise işe giderken sinema izlerken bile borsada alım satım yapabilirsiniz.
İyisi mi devamını programı kurarak kendiniz keşfedin,
yapacağınız şey şu linki tıklamak,
unutmayın, başlangıçta 3 ay ücretsiz olan program, garanti bankasında hesabı olanlara sonrasında da ücretsiz !
E-TRADER ile ilgili diğer yazılarımızı da inceleyebilirsiniz.
bol kazançlar!

Hiç yorum yok: