.

FİNANS KARİYER Türkiyede ulusal ve uluslararası alanda geçerliliği olan, iş bulduran sertifikalar ile ilgili bilgilerin bir arada olduğu tek kişisel blogtur. neden ileri düzey lisans?___SORULARI TARTIŞIYORUZ___CMA Sertifikası___SPK genel bilgi

19 Mayıs 2010 Çarşamba

Garanti E-Trader ile Fırsatları Anında Değerlendir


Garanti Bankasının e-trader uygulamasından ve yatırımcılara sağladığı kolaylıklardan bahsetmiştik.

Garanti E-Trader ile bilgisayarınızdan anında alım satım yapabilirsiniz, internet şubesine girerek zaman kaybetmediğiniz gibi, internet şubesi ile aynı komisyon oranlarında işlem yapar ilave ücret ödemezsiniz.

Eğer bir i-phone kullanıcısıysanız e-trader'ın i-phone uygulamasını cep telefonunuza indirerek anında kullanmaya başlayabilirsiniz, bunun da en büyük avantajı anlık alım satım fırsatlarını zaman kaybetmeden ve zaman/mekan sınırı olmaksızın değerlendirebilmenizdir.

cihazlarını değiştiren kullanıcılar ise, uygulamayı kullanmaya devam etmek için (212) 356 64 00 numaralı telefondan 5' i tuşlayarak MatriksMobile Çağrı Merkezini arayarak bu işlem için destek alabileceklerdir.

E-trader uygulamasında hisse senetlerinin yüzeysel verilerini izleyebilir, geçmiş verilerinin tamamına ulaşarak teknik analiz yapabilirsiniz, hem de ücretsiz.

Derinlikli bilgiler için ise mobil imkb hisse derinlik lisansı satın alınmalıdır. Lisans, satın alındıktan hemen sonra e-Trader içerisinde aktif olur ve hiçbir değişiklik yapmaksızın kullanılabilir.

e-Trader uygulaması ile;

· İşlem yapma

· Veri İzleme

· Bağımsız İşlem

· Kişiselleştirme

· Kolay İşlem Yapabilme

· Hızlı Al-Sat

· Alarmlar

· Derinlik ve Aracı Kurum Bilgileri

· VOB Kontrat Fiyat İzleme

· Portföy İzleme

· Teknik Analiz Yapabilme imkanları sizi bekliyor.

i-phone uygulamasını hemen indirmek için tıklayın

Hiç yorum yok: